Mundo Kick-Off Instagram Live: To preview της 7ης αγωνιστικής ημέρας

Newsroom
Mundo Kick-Off Instagram Live: To preview της 7ης αγωνιστικής ημέρας
Η εκπομπή που μεταφέρει το κλίμα πριν τους αγώνες του Μουντιάλ, σε συνεργασία με το ΒΟΧ.

Η έβδομη ημέρα του Παγκοσμίου Κυπέλλου κάνει σέντρα στις 12:00 με την Τυνησία να αντιμετωπίζει την Αυστραλία. Η εκπομπή Mundo Kick-Off Instagram Live powered by BOX, το delivery που πάντα κερδίζεις, σας βάζει στο κλίμα με όλα όσα θα δούμε απόψε στα γήπεδα του Κατάρ.

Ο Γιάννης Μπαϊρακτάρης και ο Κωνσταντίνος Κωλαΐτης ανοίγουν τη συζήτηση για το πρώτο ματς της ημέρας, ενώ σας προετοιμάζουν και για τις άλλες τρεις αποψινές αναμετρήσεις, Πολωνία - Σαουδική Αραβία, Γαλλία - Δανία και Αργεντινή - Μεξικό.

Παράλληλα με την εκπομπή, μπορείς να πάρεις μέρος στον μεγάλο διαγωνισμό του BOX για 3 τηλεοράσεις SAMSUNG 55'' QLED 4K Smart TV και 10 κουπόνια BOX αξίας 50€. Το μόνο που πρέπει να κάνεις για να τα διεκδικήσεις είναι να μπεις στο ΒΟΧ, να πατήσεις το κουμπί «θέλω να πάρω μέρος» και να παραγγείλεις ό,τι τραβάει η όρεξή σου. Όσο περισσότερο παραγγέλνεις, τόσο περισσότερες πιθανότητες έχεις να κερδίσεις.

Στο ΒΟΧ το delivery που πάντα κερδίζεις, μπορείς να βρεις:

  • Πάνω από δέκα χιλιάδες καταστήματα για να επιλέξεις σε 64 πόλεις σε όλη την Ελλάδα.
  • Ένα μοναδικό τρόπο επιβράβευσης: Σε κάθε παραγγελία κερδίζεις πόντους που μπορείς να εξαργυρώσεις σε εκπτώσεις και GB.
  • Χιλιάδες Προσφορές: 1+1, Menou 5€, Foodial offer 20%, Combo Deals και πολλές άλλες για να επιλέξεις.
  • Δυνατότητα Προγραμματισμού Παραγγελίας.
  • Δυνατότητα take away.
  • Δυνατότητα φιλοδωρήματος στον διανομέα μέσω της εφαρμογής.
  • Live Εξέλιξη παραγγελίας. (Ο πελάτης μπορείς να παρακολουθήσει σε επιλεγμένα καταστήματα, πού ακριβώς βρίσκεται η παραγγελία του αφού αυτή φύγει από το κατάστημα).

Μπείτε στο Instagram Live στο official account Gazzetta στις 11:00 ακριβώς και ετοιμαστείτε για μια πλούσια ποδοσφαιρική ημέρα.

Photo credits: Ευαγγελία Λώλου

 

Τελευταία Νέα