Βραζιλιάνικη μαγεία και η ώρα του αρχηγού

Newsroom
Βραζιλιάνικη μαγεία και η ώρα του αρχηγού

bet365

Καλημέρα σας. Το Παγκόσμιο Κύπελλο συνεχίζει να έχει όλα τα βλέμματα πάνω του και εμείς εδώ, σε συνεργασία πάντα με το gazzetta.gr, θα αναλύσουμε το σημερινό κουπόνι, κάνοντας την ποδοσφαιρική αυτή μέρα περισσότερο ενδιαφέρουσα.

Το Βραζιλία-Σερβία θα αναγκάσει τους θεατές να περάσουν το βράδυ τους στο σπίτι. Οι Βραζιλιάνοι είναι για ακόμα ένα τουρνουά εδώ, έτοιμοι να φτάσουν μέχρι το τέλος, κάτι που έχουν να πετύχουν εδώ και είκοσι χρόνια. Πρώτο εμπόδιο είναι η πάντα μαχητική Σερβία. Και οι δύο ομάδες έρχονται με φόρα από τα προκριματικά (πρώτοι και αήττητοι οι Λατινοαμερικάνοι, πρώτοι και οι Σέρβοι στον όμιλο της Πορτογαλίας), σε μια αναμέτρηση, όπου τα ονόματα των μεσοεπιθετικών γραμμών των ομάδων τρομάζουν. Τα πολλά γκολ είναι μια ασφαλής προσέγγιση, με την επικράτηση του Νεϊμάρ και της παρέας του να είναι πάντα η πιο λογική. Μία επιλογή σε Σκορ πολλαπλών επιλογών 2-1, 3-1 ή 4-1 στο 4.55 ιντριγκάρει με το ρίσκο της, ενώ κάτι πιο ασφαλές είναι το 1+Over 2,5 στο 2.10.

Λίγο νωρίτερα, στο Πορτογαλία-Γκάνα θα δούμε την επόμενη ημέρα του σκανδάλου ανάμεσα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τον Κριστιάνο Ρονάλντο, με τον εμβληματικό Πορτογάλο να αποδεσμεύεται από τους «κόκκινους διαβόλους». Ο ίδιος θα προσπαθήσει να αφήσει όλα αυτά πίσω του και να επικεντρωθεί στον τίτλο που λείπει από την τροπαιοθήκη του. Δίπλα του έχει εξαιρετικά ταλαντούχους παίκτες που θα τον τροφοδοτούν όλο το βράδυ. Αν κάποιος θα μπορούσε να βρει δύναμη τόσο άμεσα από μια τέτοια κρίση, αυτός θα ήταν σίγουρα ο θρύλος του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, για αυτό και 2.10 στο να σκοράρει οποιαδήποτε στιγμή μέσα στον αγώνα αποτελεί μια σταθερή λύση. Το κίνητρο αυτού και της ομάδας του βρίσκεται στα ύψη, κάνοντας συχνά τη ζωή μας πιο εύκολη αναφορικά με τις στοιχηματικές μας επιλογές.

Μπορεί οι αγώνες του κουπονιού να είναι λίγοι, αυτό μας δίνει την ευκαιρία όμως να μελετήσουμε καλύτερα τις επιλογές μας. Το σίγουρο είναι, ότι για μία ακόμα ημέρα όλοι θα περάσουμε καλά. Καλή σας επιτυχία!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα