Τριάδα Μουντιάλ στο 12.00!

G-Betting G-Betting
Τριάδα Μουντιάλ στο 12.00!

bet365

Η Αγγλία και η Ολλανδία κάνουν πρεμιέρα στο Παγκόσμιο Κύπελλο και ολοκληρώνουν την 1η αγωνιστική στον Α’ και Β’ όμιλο της διοργάνωσης.

Στις 15.00, η Αγγλία αντιμετωπίζει το Ιράν στην πρεμιέρα του Β’ ομίλου. Η ομάδα του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ θέλει να μπει με το δεξί στη διοργάνωση και να επιβεβαιώσει τον τίτλο του φαβορί. Βέβαια, οι παίκτες του Κάρλος Κεϊρόζ είναι αρκετά μαχητικοί και με σύμμαχο τη στήριξη της κερκίδας δεν πρόκειται να παραδοθούν εύκολα.

Τα «λιοντάρια» θα προσπαθήσουν να σπάσουν τις ζώνες άμυνας των αντιπάλων τους και ο Χάρι Κέιν θα έχει ρόλο «κλειδί» σε αυτό το κομμάτι. Ο αρχηγός της ομάδας βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση έχοντας 13 γκολ σε 22 συμμετοχές με την Τότεναμ φέτος. Οι συμπαίκτες του είναι δεδομένο πως θα τον «σημαδέψουν» αρκετά στην περιοχή και ο ίδιος είναι σε θέση να τελειώσει τις φάσεις και να δώσει τη λύση. Το Combo Bet με Νίκη Αγγλίας & anytime scorer Χ. Κέιν προσφέρεται στο 2.10.

Με το Σενεγάλη – Ολλανδία (18.00) ολοκληρώνεται η 1η αγωνιστική στον Α’ όμιλο, όπου χθες το Εκουαδόρ επικράτησε άνετα (2-0) κόντρα στο Κατάρ. Το ίδιο θέλουν να κάνουν και οι «οράνιε» για να μη μπλέξουν από νωρίς σε διάφορα σενάρια. Για να τα καταφέρουν θα πρέπει να ελαχιστοποιήσουν τα λάθη τους στα μετόπισθεν, καθώς μόλις στα 6 από τα 15 παιχνίδια με τον Φαν Χάαλ στον πάγκο τους έχουν κρατήσει το «μηδέν».

Από την άλλη, η κάτοχος του Κόπα Άφρικα καλείται να ξεπεράσει το πλήγμα της απουσίας του Σαντιό Μανέ και να διεκδικήσει χωρίς άγχος τις πιθανότητές της. Οδηγός της ομάδας του Αλιού Σισέ θα είναι οι πρεμιέρες στις προηγούμενες συμμετοχές της στη διοργάνωση! Εκεί κατάφερε να ξεκινήσει με νίκες κόντρα στα προγνωστικά (1-0 Γαλλία 2002 και 2-1 Πολωνία 2018). Το Goal/Goal προσφέρεται στο 2.30.

Το πρόγραμμα της ημέρας κλείνει στις 21.00, με το ντέρμπι ανάμεσα στις ΗΠΑ κόντρα στην Ουαλία για τον Β’ όμιλο. Ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα των Άγγλων νωρίτερα, οι δύο ομάδες θέλουν τη νίκη. Οι Αμερικανοί ποντάροντας στον ενθουσιασμό που τους δίνει το δεύτερο πιο νεανικό ρόστερ στη διοργάνωση, θα επιχειρήσουν να κάνουν καθοριστικό βήμα για την 4η πρόκρισή στα νοκ-άουτ στις πέντε τελευταίες συμμετοχές τους στη διοργάνωση.

Η Ουαλία δεν θα είναι εύκολος αντίπαλος. Επιστρέφει στη φάση ομίλων ύστερα από το 1958, ο Γκάρεθ Μπέιλ και οι συμπαίκτες του δείχνουν «διψασμένοι» για πρόκριση. Βέβαια, το ρόστερ δεν τους δεν βοηθάει, αφού οι επιλογές του Πέιτζ είναι περιορισμένες, ενώ κομβικοί συντελεστές της ομάδας έχουν «μεγαλώσει» αρκετά. Η νίκη των ΗΠΑ με 0% γκανιότα κυμαίνεται στο 2.47.

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

G-Betting
G-Betting