Στο Κατάρ θα λάμψει, επιτέλους, το Βέλγιο

Newsroom
Στο Κατάρ θα λάμψει, επιτέλους, το Βέλγιο
Κάναμε τα Bracket Challenge by bwin και οδηγήσαμε την αρμάδα του Ντε Μπρόινε ως τον τελικό.

Το Μουντιάλ ξεκίνησε! Το Εκουαδόρ μπήκε με το δεξί και οι διοργανωτές θα πρέπει να αλλάξουν πολλά αν θέλουν να συνεχίσουν στη διοργάνωση. Ποια, όμως, θα είναι η τελική κατάταξη του Α' Ομίλου του Μουντιάλ και τι θα συμβεί στους υπόλοιπους; Έχετε κάνει τα προγνωστικά σας για τη φάση των «16», τους προημιτελικούς, τους ημιτελικούς και τον τελικό; Εμείς τα κάναμε με τη βοήθεια των Bracket Challenge by bwin και σας τα παρουσιάζουμε.

Η διαδικασία είναι εξαιρετικά απλή. Απλά μπαίνετε στην ειδική πλατφόρμα που ετοίμασε το Gazzetta ενόψει Παγκοσμίου Κυπέλλου, επιλέγετε τις ομάδες που θα περάσουν από τους ομίλους, φτιάχνετε τα νοκ-άουτ παιχνίδια όπως τα φαντάζεστε και οδηγείτε την ομάδα που πιστεύετε μέχρι τον τελικό της διοργάνωσης και την κορυφή του κόσμου.

...

Στα δικά μας brackets αφήσαμε έξω αρκετά φαβορί, όπως τη Γαλλία, και στηρίξαμε αουτσάιντερ όπως η Σενεγάλη. Την μεγάλη, πάντως, έκπληξη την κάναμε με το Βέλγιο. Εδώ και σχεδόν μια δεκαετία το Βέλγιο σε επίπεδο μονάδων έχει αστρονομική ομάδα, αλλά κάπου το χάνει σε ομαδικό. Μήπως ήρθε η ώρα του να κάνει την διαφορά και να προχωρήσει ως εκεί που του αξίζει;

Θα ρισκάρουμε και θα πούμε πως η αρμάδα του Ντε Μπρόινε, με λίγη τύχη στις διασταυρώσεις, έχει όλα τα φόντα να φτάσει μέχει και τον τελικό. Μόνο που εκεί θα την περιμένει ο Μέσι και αυτή την κούπα δεν είναι διατεθειμένος να την αφήσει να φύγει από τα χέρια του.

Μοιάζει λίγο ακραίο, αλλά στο Bracket Challenge by bwin, όλα είναι πιθανά.

Μπείτε στο Bracket Challenge και δείτε ποια ομάδα θα κατακτήσει το τρόπαιο σύμφωνα με τις εκτιμήσεις σας

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα