Mundial Live: Η εκπομπή του Gazzetta με σύνδεση από το Κατάρ!

Newsroom
Mundial Live: Η εκπομπή του Gazzetta με σύνδεση από το Κατάρ!
Το πρώτο ματς του Παγκοσμίου Κυπέλλου ολοκληρώθηκε και οι Θάνος Σαρρής και Γιάννης Σερέτης έκαναν πρεμιέρα στην Μουντιαλική εκπομπή του Gazzetta, μεταφέροντας το κλίμα από το Κατάρ, τις προβλέψεις για τα ματς της Δευτέρας, καθώς και καλεσμένους - έκπληξη!
novibet sponsored

Το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ έκανε πρεμιέρα με την αναμέτρηση της οικοδέσποινας ομάδας, με αντίπαλο το Εκουαδόρ! Μια εντυπωσιακή τελετή έναρξης, ένα γήπεδο στη μέση της ερήμου και τη Δευτέρα το Μουντιάλ συνεχίζεται με τα ματς Σενεγάλη - Ολλανδία, Αγγλία - Ιράν και ΗΠΑ - Ουαλία.

Το Mundial Live, η νέα εκπομπή του Gazzetta με την υποστήριξη της Novibet, έκανε πρεμιέρα με παρουσιαστές τους Θάνο Σαρρή και Γιάννη Σερέτη, για μια εκπομπή που τα έχει όλα και φυσικά σύνδεση με το Κατάρ και τον απεσταλμένο Γιάννη Σαπουντζάκη!

Το Mundial Live θα βρίσκεται κοντά σας, μέσω του YouTube του Gazzetta, εκπέμποντας ζωντανά κάθε αγωνιστική ημέρα στις 20:00!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα