Τώρα Αρχίζει το Παγκόσμιο στη Novibet!

G-Betting G-Betting
Τώρα Αρχίζει το Παγκόσμιο στη Novibet!
Αρχίζει, λοιπόν, το Παγκόσμιο Κύπελλο την προσεχή Κυριακή (20/11), η μεγάλη γιορτή του ποδοσφαίρου. Μία πολύ ιδιαίτερη στιγμή, καθώς το κορυφαίο ποδοσφαιρικό γεγονός του πλανήτη, για πρώτη φορά διεξάγεται χειμώνα και όχι καλοκαίρι.

Στον πρώτο όμιλο υπάρχει η διοργανώτρια ομάδα του Κατάρ, μαζί με τις Ολλανδία, Σενεγάλη και Ισημερινό. Το μεγάλο φαβορί του ομίλου είναι φυσικά οι «οράνιε». Μάλιστα, η ομάδα του Λουίς Φαν Χάαλ έχει πολλά να αποδείξει, με δεδομένο ότι είχε αποκλειστεί από την τελική φάση της προηγούμενης διοργάνωσης πίσω στο 2018.

Το Παγκόσμιο όπως θα ήθελες να είναι στη Novibet!

Τούτη τη φορά, επιστρέφει με αρκετά νέα πρόσωπα στη σύνθεσή της, τα οποία ξεχειλίζουν από ταλέντο. Κρίνοντας από τα πεπραγμένα της τόσο στο Nations League όσο και στις προκριματικές διαδικασίες, δεν αποκλείεται να αποτελέσει μία από τις εκπλήξεις και να φτάσει μακριά. Βέβαια, θα έχει σθεναρή αντίσταση και από τις υπόλοιπες τρεις ομάδες.

Η Σενεγάλη είναι η πρωταθλήτρια Αφρικής και κανείς δεν μπορεί να την υποτιμήσει. Έχει αφήσει εξαιρετικά δείγματα, αλλά το μεγάλο ερώτημα είναι η συμμετοχή ή όχι του Σαντιό Μανέ. Οι πιθανότητες πάντως δεν είναι υπέρ του, αν και βρίσκεται στην αποστολή. Ισημερινός και Κατάρ θα επιχειρήσουν να κάνουν την υπέρβαση και να μπουν… σφήνα στα φαβορί.

Δείτε τις αποδόσεις για τον πρώτο όμιλο

Εξαιρετικά αμφίρροπος αναμένεται να είναι ο δεύτερος όμιλος, παρά το γεγονός ότι τουλάχιστον στα… χαρτιά υπάρχει φαβορί. Ο εν λόγω τίτλος πηγαίνει στην Αγγλία, που έρχεται να διαψεύσει τις φήμες ότι αυτή η ομάδα έχει βρει το… ταβάνι της. Μετά την τρομερή παρουσία στο Euro, που έφτασε μέχρι τον τελικό, ήρθε η καθίζηση στο Nations League.

Ο Γκάρεθ Σαουθγκέιτ συγκέντρωσε πάνω του την δριμεία κριτική των αγγλικών ΜΜΕ και του κόσμου. Πάντως, δεν είναι η πρώτη φορά που καλείται να βγάλει τα «λιοντάρια» από το αδιέξοδο. Το σύνολό του είναι φαβορί για την κατάκτηση της κορυφής του γκρουπ, αλλά αυτό πρέπει να το αποδείξει εντός του αγωνιστικού χώρου.

1000+ Αγορές για κάθε αγώνα και ανανεωμένο Bet Builder!

Στον όμιλο υπάρχουν επίσης, η Ουαλία, το Ιράν και οι ΗΠΑ. Οι Ηνωμένες Πολιτείες μπαίνουν με αξιώσεις στο Μουντιάλ, θέτοντας υψηλά τον πήχη. Γίνεται λόγος ότι διαθέτουν το καλύτερο ρόστερ στην ιστορία τους, κάτι όμως που επίσης πρέπει να φανεί στο χορτάρι. Πάντως είναι το δεύτερο φαβορί πίσω από την Αγγλία, παρά το αποτυχημένο παρελθόν.

Βάσει αποδόσεων ακολουθούν Ουαλία και Ιράν. Οι πρώτοι έχουν ένα ρόστερ περιορισμένων δυνατοτήτων και ουσιαστικά βρίσκονται στο Μουντιάλ ελέω Γκάρεθ Μπέιλ. Βέβαια, η μαχητικότητά τους, τούς βάζει στο κάδρο της πρόκρισης, με δεδομένο πως Ιράν και ΗΠΑ δεν απέχουν και τόσο πολύ ποιοτικά.

Οι Ιρανοί διαθέτουν παίκτες με ταλέντο, αλλά ο κοινωνικός αναβρασμός που επικρατεί στη χώρα τους τελευταίους μήνες, δεν βοήθησε στην ομαλή διεξαγωγή της προετοιμασίας για το σύνολο του Κάρλος Κεϊρόζ. Ο Πορτογάλος επέστρεψε αρχές Σεπτεμβρίου στον προπονητικό θώκο, για να οδηγήσει την ομάδα σε μία αγωνιστική υπέρβαση.

Δείτε τις αποδόσεις για το δεύτερο όμιλο

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

G-Betting
G-Betting