Ζούλτε Βάρεγκεμ - Έουπεν: «Τρελή» ματσάρα κι από 2-4 στο 80', 5-5 τελικό! (vid)

Ζούλτε Βάρεγκεμ - Έουπεν: «Τρελή» ματσάρα κι από 2-4 στο 80', 5-5 τελικό! (vid)

bet365

Ζούλτε Βάρεγκεμ και Έουπεν χάρισαν το ματς της χρονιάς στο Βέλγιο, με τους γηπεδούχους να χάνουν 4-2 ως το 80', να γυρίζουν το ματς στο 88' και τους φιλοξενούμενους τελικά να σώζουν την παρτίδα γράφοντας το τελικό 5-5!

Ποιος είδε το τελικό σκορ και δεν πίστεψε πως πρόκειται για λάθος. Η 17η αγωνιστική του βελγικού πρωταθλήματος περιλάμβανε το ματς της χρονιάς, ανάμεσα σε δύο ομάδες που παλεύουν για τη σωτηρία τους, τις Ζούλτε Βάρεγκεμ και Έουπεν. Δύο ομάδες που ανήκαν στις χειρότερες επιθέσεις της Λίγκας και σε 90+4 λεπτά κατάφεραν να σκοράρουν αθροιστικά, δέκα φορές!

Το ματς έληξε με το σκορ στο απίθανο 5-5 και για να συμβεί αυτό ήρθαν τα πάνω κάτω στο φινάλε. Οι φιλοξενούμενοι προηγούνταν από το ξεκίνημα, πρώτα με 2-0 κι έπειτα με 3-2 στην ανάπαυλα, με τον Λάμπερτ να γράφει το 4-2 στο 56' υπέρ της Έουπεν κι όλα να δείχνουν πως παίρνουν τον δρόμο τους. Ωστόσο, η Ζούλτε όχι απλά αντέδρασε, αλλά κόντρα σε όλες τις πιθανότητες κατάφερε να γυρίσει ανάποδα το ματς μέσα σε πέντε λεπτά στο φινάλε. Ο Μπρεμ στο 83' και ο Φαντερά με δύο γκολ στο 84' και το 88' έγραψαν το 5-4, προκαλώντας... φρενίτιδα μέσα στην «Elindus Arena».

Την τελευταία λέξη, όμως, την είπε η Έουπεν, η οποία γλίτωσε έστω τον βαθμό με γκολ του Σουμανό στο 90+4' και σφράγισε ένα από τα πιο αναπάντεχα αποτελέσματα της φετινής σεζόν, διατηρώντας έτσι την απόστασή της από τη Ζούλτε Βάρεγκεμ που βρίσκεται εντός της επικίνδυνης ζώνης στο +3.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα