ΓεροΓιοβάισα: Τρέλανε μας Νάπολι, όπως παλιά...

γεροΓιοβάισα γεροΓιοβάισα
ΓεροΓιοβάισα: Τρέλανε μας Νάπολι, όπως παλιά...

bet365

Ο γεροΓιοβάισα τα μάζεψε και ετοιμάζεται να φύγει. Οχι από το Gazzetta... Πριν το Κατάρ σας δίνει τριπλέτα για ταμείο!

Το σπίτι μου το άφησα, τη Γιούλια την παράτησα… Σύντροφοι καλησπέρα, η αντίστροφη μέτρηση άρχισε η βαλίτσα γέμισε και Δευτέρα θα με βρείτε στη Ντόχα του Κατάρ! Για τους ψαγμένους, θα είμαι στη λεωφόρο Corniche, από εκεί θα σας γράφω τα πάντα. Ξέρετε καλά πως οι μεγάλες διοργανώσεις που ταιριάζουν γάντι! Ας αφήσουμε όμως στην άκρη το Μουντιάλ και να παίξουμε μπαλίτσα. Αρχίζουμε με Αγγλία και τον άσο από ημίχρονο της Λίβερπουλ κόντρα στη Σαουθάμπτον. Τόλμησα να την κοντράρω κόντρα στην Τότεναμ και οι «Κόκκινοι» μου έδειξαν πως δεν θέλουν να χάσουν έδαφος για κανένα λόγο. Αλλαγές στον πάγκο των «Αγιων», θα παίξουν με ενισχυμένη άμυνα, αλλά δεν έχουν καμία τύχη. Στο 1.60 νίκη της ομάδας του Κλοπ στο α’ μέρος.

Ούτε με τον Μαραντόνα! Ιεροσυλία; Πείτε το όπως θέλετε φίλοι μου, αλλά η Νάπολι ζει απίθανες ημέρες και αν κερδίσει την Ουντινέζε θα μετρά 11 στα 11 για πρώτη φορά στην ιστορία της. Στο 1.49 βρίσκουμε τον άσο. Και η παράδοση είναι με το μέρος της, καθώς η τελευταία ήττα στο ζευγάρι είχε έρθει τον Απρίλιο του 2016 (1-3), ενώ από τότε έχει κερδίσει τα 11 από τα 12 μεταξύ τους παιχνίδια! Εγω πάντως δε συγκρίνω τον Ντιέγκο με κανέναν…

Πάμε και σε μια 3η επιλογή με ρίσκο, αλλά πάντα βασισμένη στο μομέντουμ! Νιουκάστλ vs Τσέλσι και πάω με τον άσο. Οι «Καρακάξες είναι από τις πιο πειθαρχημένες ομάδες, προέρχονται από τέσσερις σερί νίκες και θα προσπαθήσουν για την κορυφαία τους επίδοση από τον Νοέμβριο του 2014, όταν το σερί είχε φτάσει στις 5. Δεν με πείθει ακόμα η Τσέλσι και ο άσος στο 2.30 είναι ελκυστικός.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα