Ακάθεκτη στην κορυφή με πεντάρα η Μπενφίκα, γκέλα για Σπόρτινγκ (vid)

Newsroom
Ακάθεκτη στην κορυφή με πεντάρα η Μπενφίκα, γκέλα για Σπόρτινγκ (vid)

bet365

Άνετη επικράτηση για τη Μπενφίκα του Βλαχοδήμου που παρέσυρε με 5-0 την Τσάβες και ξέφυγε στο +9 από τη δεύτερη Πόρτο. Τέλος στο νικηφόρο σερί της Σπόριτνγκ του Αλεξανδρόπουλου, ήττα 1-0 από την Αρούκα.

Χωρίς φρένα συνεχίζει την πορεία της η Μπενφίκα προς την κατάκτηση του πρωταθλήματος, αφού ισοπέδωσε με 5-0 την Τσάβες και ξέφυγε στο +9 από τη δεύτερη, Πόρτο. Αφού εξασφάλισαν την παρουσία τους στους «16» του Champions League, οι Αετοί ήταν κεφάτοι στην επιστροφή τους στα εγχώρια με αποτέλεσμα να στήσουν φεστιβάλ από γκολ.

Τον χορό άνοιξε ο Νέρες μόλις στο 2΄με τους Γκριμάλδο και Ράμος να προσθέτουν τον οβολό τους για ένα εντυπωσιακό πρώτο μέρος. Η ομάδα του Βλαχοδήμου που ξεκίνησε για ακόμα μια φορά κάτω από τα γκολπόστ βρήκε ακόμα δυο γκολ στο β΄μέρος με δράστες τους Μουσά (81΄) και Ράφα Σίλβα (90+3΄), ισοπεδώνοντας την Τσάβες με το τελικό 5-0.

Σε πλήρη αντιδιαστολή βρέθηκε η Σπόρτινγκ του Αλεξανδρόπουλου (έμεινε στον πάγκο) που ηττήθηκε 1-0 στην έδρα της Αρούκα και έχασε έδαφος στη μάχη της τριάδας. Το γκολ του Μπάσο στο 47΄έκανε τη διαφορά στην αναμέτρηση, με τα Λιοντάρια να παραμένουν στην 4η θέση και στο -3 από τη Μπράγκα.

 

Τελευταία Νέα