Copa Italia: Η Μόντσα «πάγωσε» με ανατροπή την Ουντινέζε, 3-2 εκτός έδρας

Ιάσονας Θεριός
Copa Italia: Η Μόντσα «πάγωσε» με ανατροπή την Ουντινέζε, 3-2 εκτός έδρας

bet365

Φανταστική η Μόντσα, νίκησε 3-2 με ανατροπή την Ουντινέζε εκτός έδρας για το Copa Italia και πέρασε στους «16» του θεσμού. Νωρίτερα, η Σπέτσια επιβλήθηκε της Μπρέσια με 3-1 και η Πάρμα ξεπέρασε το εμπόδιο της Μπάρι.

Ματσάρα στο Ούντινε, εκεί που η Μόντσα κατόρθωσε να πάρει τη νίκη με 3-2 κόντρα στην Ουντινέζε και να προκριθεί στη φάση των «16» του Copa Italia. Εκεί την περιμένουν ήδη οι οκτώ πρώτοι της Serie A. Η ομάδα του Σίλβιο Μπερλουσκόνι βρέθηκε στο 68ο λεπτό να χάνει με 2-1, παρότι είχε προηγηθεί στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Τα γκολ του Μολίνα στο 70' και του Πετάνια στο 72' όμως, ολοκλήρωσαν μια σπουδαία ανατροπή για τους φιλοξενούμενους, χαρίζοντας τους μια πολύ σημαντική πρόκριση.

Νωρίτερα, και η Σπέτσια προκρίθηκε στην επόμενη φάση αφού μπόρεσε να νικήσει με 3-1 την Μπρέσια εντός έδρας. Ο Στρέλετς με δύο γκολ ήταν ο πρωταγωνιστής των γηπεδούχων ενώ σκόρερ χρίστηκε και ο Ντανιέλε Βέρντε. Αυτή που επίσης κατάφερε να εξασφαλίσει τη συνέχεια της στο Κύπελλο Ιταλίας ήταν η Πάρμα που επιβλήθηκε της Μπάρι με 1-0. Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση πέτυχε στο 29' ο Μπενέντιτσακ.

 

Τελευταία Νέα