ΠΣΑΠΠ σε ΕΠΟ: «Ζητάμε την άμεση έναρξη των πρωταθλημάτων του ποδοσφαίρου γυναικών»

Newsroom
ΠΣΑΠΠ σε ΕΠΟ: «Ζητάμε την άμεση έναρξη των πρωταθλημάτων του ποδοσφαίρου γυναικών»

bet365

Ο ΠΣΑΠΠ με επιστολή του στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ στέκεται στην αναστολή του πρωταθλημάτων του ποδοσφαίρου γυναικών.

Η επιστολή του ΠΣΑΠΠ:

Ο ΠΣΑΠΠ έστειλε την κάτωθι επιστολή στα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ με αφορμή την καθυστέρηση που υπάρχει στην έναρξη του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου γυναικών και ενόψει της αυριανής (20/10) της συνεδρίασης:

”Αξιότιμοι κύριοι,

Αντιλαμβανόμενοι πλήρως τις συνθήκες που οδηγούν στην αναστολή των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων, θα θέλαμε να σταθούμε ιδιαιτέρως στα πρωταθλήματα του ποδοσφαίρου γυναικών και να επισημάνουμε τις ιδιαιτερότητες που το περιβάλουν.

Η οιαδήποτε απόφαση σας, η οποία έχει να κάνει με την αναστολή ή τη καθ’ οιονδήποτε τρόπο καθυστέρηση έναρξης των γυναικείων πρωταθλημάτων, δυστυχώς, επηρεάζει στην πραγματικότητα την ίδια την ύπαρξη του ποδοσφαίρου γυναικών στην Ελλάδα αλλά και τις Εθνικές Ομάδες μας ομάδες καθώς οι αγωνιστικές υποχρεώσεις τους συνεχίζονται κανονικά.

Ειδικότερα, γνωρίζουμε όλοι πως τον Σεπτέμβρη αγωνίστηκαν σε επίσημες διοργανώσεις οι εθνικές ομάδες Κορασίδων και Γυναικών, ενώ τον Οκτώβρη αυτή των Νεανίδων. Σε όλες τις παραπάνω επίσημες αναμετρήσεις, δυστυχώς, οι ποδοσφαιρίστριες που αγωνίζονται στο ελληνικό πρωτάθλημα, κλήθηκαν να αγωνιστούν χωρίς να έχουν παίξει κανένα επίσημο παιχνίδι με τις ομάδες τους.

Όλα αυτά , δυστυχώς, έρχονται σε αντίθεση με την ραγδαία ανάπτυξη του ποδοσφαίρου γυναικών που παρατηρούμε όλοι μας να συμβαίνει σε παγκόσμια κλίμα.

Για τους παραπάνω λόγους, θα θέλαμε να επιστήσουμε την προσοχή σας και να ζητήσουμε την άμεση έναρξη των πρωταθλημάτων του ποδοσφαίρου γυναικών.

Παραμένουμε στη διάθεσή σας ώστε να συμβάλλουμε στην αντιμετώπιση και αυτού του κατεπείγοντος ζητήματος.”

 

Τελευταία Νέα