«Οι Κορυφαίοι των ελληνικών γηπέδων»: Αποκαλύπτονται μέσα από μια σειρά special εκπομπών

Newsroom
«Οι Κορυφαίοι των ελληνικών γηπέδων»: Αποκαλύπτονται μέσα από μια σειρά special εκπομπών
Η μεγαλύτερη online ποδοσφαιρική ψηφοφορία by bwin ολοκληρώθηκε και ο Μιχάλης Τσόχος με τον Βασίλη Σαμπράκο μάς παρουσίαζουν το Top-20.

Χατζηπαναγής, Δέλλας, Γεωργάτος, Κούης, Κούδας, Βαζέχα, Ριβάλντο...Η ομάδα του Gazzetta επέλεξε τους 50 κορυφαίους ποδοσφαιριστές που έχουν αγωνιστεί στο ελληνικό επαγγελματικό πρωτάθλημα (από το 1979-80 κι έπειτα) και από τις 19 Σεπτέμβρη έδωσε τη δυνατότητα στο αναγνωστικό κοινό να επιλέξει τους κατά τη γνώμη του δέκα καλύτερους μέσα από την ψηφοφορία «Οι Κορυφαίοι των ελληνικών γηπέδων».

Δεκάδες χιλιάδες αναγνώστες συμμετείχαν για δύο εβδομάδες στην μεγαλύτερη online ψηφοφορία by bwin, η οποία αποτελεί ένδειξη σεβασμού στις υπέροχες Κυριακές μας. Την Παρασκευή 7/10 οι ψηφιακές κάλπες έκλεισαν, οι ψήφοι καταμετρήθηκαν και ξεκίνησε η διαδικασία για τη δημιουργία μιας σειράς 12 εκπομπών μέσα από τις οποίες θα αποκαλυφθούν οι 20 κορυφαίοι.

Παρουσιαστές θα είναι ο Μιχάλης Τσόχος και ο Βασίλης Σαμπράκος και η εκπομπή θα κάνει πρεμιέρα την Τρίτη 18/10. Στην πρώτη εκπομπή οι δύο έμπειροι δημοσιογράφοι θα μας παρουσιάσουν τους ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στις θέσεις 20-16. Θα ακολουθήσει μία εκπομπή για τους παίκτες των θέσεων 15-11 και στη συνέχεια μία εκπομπή για κάθε ποδοσφαιριστή που βρίσκεται στο Top-10. Ο κορυφαίους των ελληνικών γηπέδων θα αποκαλυφθεί στην τελευταία εκπομπή που θα προβληθεί στις 14/11.

Μείνετε συντονισμένοι!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα