Φλαμένγκο: Ο Βιδάλ αψήφησε τον κόσμο της ομάδας και τον αρχηγό Ντιέγκο κι έδωσε το πέναλτι στον Μαρίνιο (vid)

Newsroom
Φλαμένγκο: Ο Βιδάλ αψήφησε τον κόσμο της ομάδας και τον αρχηγό Ντιέγκο κι έδωσε το πέναλτι στον Μαρίνιο (vid)

bet365

Ο Αρτούρο Βιδάλ αρνήθηκε δις να εκτελέσει πέναλτι που κέρδισε η Φλαμένγκο, παρά την επιθυμία του κόσμου και την ιεραρχία της ομάδας, για να δώσει την ευκαιρία στον συμπαίκτη του, Μαρίνιο, να εκτελέσει εκείνος.

Η Φλαμένγκο αγωνιζόταν κόντρα στην Κουιαμπά για την 31η αγωνιστική του πρωταθλήματος Βραζιλίας και κέρδισε ένα πέναλτι στο 66ο λεπτό ενώ βρισκόταν ήδη μπροστά στο σκορ με 1-0. Ο Μαρίνιο, που το κέρδισε, ήθελε να το εκτελέσει σε αντίθεση με όσα καθορίζει η ιεραρχία της βραζιλιάνικης ομάδας, που θέλει τον Αρτούρο Βιδάλ να τα εκτελεί.

Ο 35χρονος Χιλιανός ωστόσο όχι μόνο δεν το ζήτησε, αλλά πήγε κοντά στον συμπαίκτη του που καθόταν στην άσπρη βούλα με την μπάλα και τον έδειχνε στο κοινό ενώ εκείνο ζητούσε από τον βετεράνο μέσο να πάρει την εκτέλεση. Κάπου εκεί παρενέβη στην κατάσταση ο Ντιέγκο Ρίμπας, ο αρχηγός της ομάδας, ο οποίος πήρε την μπάλα από τα χέρια του Μαρίνιο και τον έδιωξε από κει για να εκτελέσει ο Βιδάλ.

Ο Χιλιανός μέσος όμως δεν το έβαλε κάτω και επέμεινε ξαναδίνοντας την μπάλα στον Μαρίνιο και ζητώντας από το κοινό να τον επευφημήσει. Ο 32χρονος Βραζιλιάνος εξτρέμ δεν λάθεψε στην εκτέλεση και εξαργύρωσε έτσι την εμπιστοσύνη του συμπαίκτη του Βιδάλ κάνοντας το 2-0. Για την ιστορία η Φλαμένγκο πέρασε τελικά με 2-1 από την έδρα της Κουιαμπά.

 

Τελευταία Νέα