Κορυφή με τεσσάρα η Μπενφίκα, «διπλά» για Πόρτο και Σπόρτινγκ (vid)

Νίκος Κικίδης
Κορυφή με τεσσάρα η Μπενφίκα, «διπλά» για Πόρτο και Σπόρτινγκ (vid)

bet365

Άνετη νίκη για τη Μπενφίκα του Βλαχοδήμου που ισοπέδωσε τη Ρίο Άβε του Σάμαρη, ο οποίος αποθεώθηκε από το κοινό του «Ντα Λουζ» στην επιστροφή του. Στο... κατόπι της η Πόρτο, «διπλό» και για τη Σπόρτινγκ του Αλεξανδρόπουλου.

Με νίκες συνέχισαν τις υποχρεώσεις τους Μπενφίκα, Πόρτο και Σπόρτινγκ με έντονο το ελληνικό χρώμα. Στη Λισαβόνα οι Αετοί του Οδυσσέα Βλαχοδήμου επικράτησαν 4-2 της Ρίο Άβε του Ανδρέα Σάμαρη, ο οποίος επέστρεψε στο αγαπημένο του «Ντα Λουζ» και αποθεώθηκε από τον κόσμο της ομάδας εν μέσω... δακρύων.

Μια νίκη που διατήρησε τη Μπενφίκα στην πρώτη θέση της βαθμολογίας και στο +3 από την Πόρτο, που από την πλευρά της έκανε το καθήκον της με το 2-0 απέναντι στην Πορτιμονένσε.

Διπλό και για την Σπόρτινγκ του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου που επιβλήθηκε 2-1 της Σάντα Κλάρα και πάτησε στην πρώτη πεντάδα. Ο Έλληνας χαφ πέρασε αλλαγή στο 72΄ ολοκληρώνοντας την αναμέτρηση, η οποία στο φινάλε βρήκε τα Λιοντάρια να κατακτούν το δεύτερο σερί τρίποντο και να ανεβαίνουν στον πίνακα της βαθμολογίας.

Βαθμολογία:

Portugal League

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα