Κάτσε: Υπογράφει στην ΦΚ Πανεβεζίς της Λιθουανίας

Κάτσε: Υπογράφει στην ΦΚ Πανεβεζίς της Λιθουανίας

bet365

Ο Έργκους Κάτσε, σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta, αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του στην λιθουανική ΦΚ Πανεβεζίς.

Ο Έργκους Κάτσε βρήκε τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Ο διεθνής Αλβανός μέσος, μετά την Βέροια, θα συνεχίσει την καριέρα του σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta, στην ΦΚ Πανεβεζίς της Λιθουανίας.

Ο παίκτης έλαβε μια πολύ καλή οικονομική πρόταση την οποία δεν μπορούσε να αρνηθεί και ήδη βρίσκεται στη χώρα για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο που θα έχει διάρκεια ως τον Ιανουάριο (τελειώνει το πρωτάθλημα εκεί τότε). Η Πενεβεζίς είναι στην 5η θέση του πρωταθλήματος με 47 βαθμούς ούσα στο -13 από την κορυφή, αλλά στο -1 από την 3η θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Conference League. Προπονητής της ομάδας μάλιστα είναι ο Τζίνο Λετιέρι, ο βοηθός του Γιαννίκη στην ΑΕΚ.

Ο 29χρονος μέσος άνηκε στον ΠΑΟΚ μέχρι το 2020. Εχει αγωνιστεί δανεικός σε Αναγέννηση Επανομής, Πλζεν, Παναθηναϊκό και ΑΕΛ. Τη σεζόν 2020-2021 αγωνίστηκε στον Άρη, μετά στην Παρτιζάνι Τιράνων και πέρυσι είχε σημαντικό ρόλο στη Βέροια (36 ματς, 2 γκολ, 2 ασίστ). Στην καριέρα του μέχρι τώρα, μετράει 291 συμμετοχές με 14 γκολ και 23 ασίστ.

 

Τελευταία Νέα