Εθνική Ελπίδων: «Πρώτη» για τον Νίκο Παπαδόπουλο

Εθνική Ελπίδων: «Πρώτη» για τον Νίκο Παπαδόπουλο

Newsroom
Εθνική Ελπίδων: «Πρώτη» για τον Νίκο Παπαδόπουλο

bet365

Πρώτη προπόνηση του Νίκου Παπαδόπουλου με την Εθνική Ελπίδων

Τα προπονητικά της Ελλάδας έβαλε για πρώτη φορά ο Νίκος Παπαδόπουλος και πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση με την Εθνική Ελπίδων.

Μάλιστα, υπήρχαν και αρκετά νέα πρόσωπα που κλήθηκαν, με τη θέση του Κουλιεράκη (πήγε στην ανδρών) να παίρνει ο Γιώργος Σιδεράς του Παναθηναϊκού. Επίσης πήγε εκεί και ο αμυντικός του Παναθηναϊκού, Γιώργος Τουρκοχωρίτης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Εθνική Ελπίδων προπονήθηκε για πρώτη φορά υπό τις οδηγίες του νέου της προπονητή Νίκου Παπαδόπουλου και την Τρίτη 20/09 αναχωρεί για την Πολωνία, για το φιλικό παιχνίδι (23/09) που θα αποτελέσει την πρεμιέρα του Μακεδόνα τεχνικού στον πάγκο της δεύτερης τη τάξει Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου.

Εκτός από τον Νίκο Παπαδόπουλο, πολλά είναι τα νέα πρόσωπα στην Κ21, καθώς αποχώρησαν αρκετοί ποδοσφαιριστές οι οποίοι συμπλήρωσαν το ηλικιακό όριο. Και οι 24 παίκτες που έχουν κληθεί από τον νέο ομοσπονδιακό τεχνικό προπονήθηκαν κανονικά και θα ταξιδέψουν στην Πολωνία.

Μετά από την κλήση του Κωνσταντίνου Κουλιεράκη στην Εθνική Ανδρών, στην Εθνική Ελπίδων κλήθηκε ο αμυντικός του Παναθηναϊκού Γιώργος Σιδεράς».

@Photo credits: INTIME
 

Τελευταία Νέα