Οι Κορυφαίοι των ελληνικών γηπέδων: Η μεγαλύτερη online ποδοσφαιρική ψηφοφορία είναι εδώ!

Newsroom
Οι Κορυφαίοι των ελληνικών γηπέδων: Η μεγαλύτερη online ποδοσφαιρική ψηφοφορία είναι εδώ!
Ψήφισε τους καλύτερους ποδοσφαιριστές που έχουν περάσει ποτέ από το ελληνικό επαγγελματικό πρωτάθλημα και βγάλε την κορυφαία δεκάδα μέσα από 50 επιλογές του Gazzetta σε συνεργασία με την bwin!

Καλύτερος επιθετικός ο Σισέ ή ο Ελ Αραμπί; Ο Βαζέχα ή ο Νικολαΐδης; Πιο αξιόπιστος τερματοφύλακας ο Νικοπολίδης ή ο Βάντσικ; Καραγκούνης, Κατσουράνης ή και οι δύο μαζί; Ζαγοράκης ή Ζιλμπέρτο Σίλβα;

Τα ποδοσφαιρικά διλήμματα είναι άπειρα και κάθε φορά γίνονται αφορμή για να ανοίγεις ατελείωτα debate με τους φίλους σου. Γι' αυτό είμαστε εμείς εδώ, για να καταθέσεις επιτέλους την ψήφο σου και να αναδείξεις τους καλύτερους παίκτες που έχουν πατήσει το χορτάρι στα χρόνια του επαγγελματισμού.

Η μεγαλύτερη ψηφοφορία του ελληνικού ποδοσφαίρου είναι εδώ! «Οι Κορυφαίοι των ελληνικών γηπέδων» by bwin δίνουν στους αναγνώστες του Gazzetta 50 επιλογές, από την έναρξη του ελληνικού επαγγελματικού ποδοσφαίρου έως και σήμερα, από κάθε θέση και κάθε εποχή, για να αναδειχθούν οι 10 καλύτεροι.

H ομάδα του Gazzetta επέλεξε τους 50 διαθέσιμους προς ψηφοφορία παίκτες με τα εξής κριτήρια: Τους τίτλους, τις ατομικές διακρίσεις, την κλάση τους, το legacy που άφησαν, αλλά και την επιδραστικότητά τους στα γήπεδα. Μετά το τέλος της ψηφοφορίας, ο Βασίλης Σαμπράκος και ο Μιχάλης Τσόχος ετοιμάζουν μια μεγάλη έκπληξη για τους 10 που θα επικρατήσουν!

Το μόνο που έχεις να κάνεις, είναι να μπεις στο παρακάτω link και να πάρεις μέρος στην ψηφοφορία, μέχρι τις 7 Οκτωβρίου.

ΟΙ ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΓΗΠΕΔΩΝ BY BWIN: ΨΗΦΙΣΕ ΕΔΩ

 

Τελευταία Νέα