Σβάρνας: MVP για τη Ρακόβ με γκολ και ασίστ στη νίκη επί της Ραντόμιακ (vids)

Κωνσταντίνος Κωλαΐτης
Σβάρνας: MVP για τη Ρακόβ με γκολ και ασίστ στη νίκη επί της Ραντόμιακ (vids)

bet365

Ο Στράτος Σβάρνας ντύθηκε... MVP για τη Ρακόβ στο πολωνικό πρωτάθλημα, υπογράφοντας με γκολ και ασίστ τον θρίαμβο επί της Ραντόμιακ που έστειλε την ομάδα του στο -1 από την κορυφή.

Ήταν η βραδιά του. Ο Στράτος Σβάρνας άφησε στην άκρη τα ανασταλτικά του καθήκοντα και με την πιο παραγωγική εμφάνιση της συλλογικής καριέρας του (γκολ και ασίστ), χρίστηκε MVP στη νίκη της Ρακόβ κόντρα στην Ραντόμιεκ, για τη 10η αγωνιστική του πολωνικού πρωταθλήματος.

Ο Έλληνας στόπερ, ο οποίος μετακινήθηκε στον πολωνικό σύλλογο ως δανεικός από την ΑΕΚ, ήταν ο δημιουργός στο, πιθανότατα, γκολ της σεζόν στην Πολωνία, σερβίροντας με βαθιά μπαλιά στον Πιασέσκι, ο οποίος από διαγώνια θέση στα αριστερά της περιοχής έπιασε με τη μία το βολ πλανέ και σκόραρε στο πλαϊνό δίχτυ (45+3')!

Το καλύτερο για τον 24χρονο στόπερ ήρθε δύο λεπτά μετά την ανάπαυλα, όταν από εκτέλεση φάουλ βρέθηκε στην πορεία της μπάλας στη μικρή περιοχή και την έστειλε στα δίχτυα, ανοίγοντας έτσι τον λογαριασμό του στους Κυπελλούχους Πολωνίας. Ένα γκολ που το πανηγύρισε εμφανώς φορτισμένος συγκινησιακά στην αγκαλιά του έτερου Έλληνα της Ρακόβ, Γιάννη Παπανικολάου.

Δείτε το εντυπωσιακό 1-0 από την ασίστ του Σβάρνα:

Δείτε το γκολ του Έλληνα στόπερ από το 01:42:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα