Ελλάδα: «Γλυκιά» ήττα από τη Χιλή στο SOCCA World Cup

Ελλάδα: «Γλυκιά» ήττα από τη Χιλή στο SOCCA World Cup

Newsroom
Ελλάδα: «Γλυκιά» ήττα από τη Χιλή στο SOCCA World Cup

bet365

Χάνοντας πολλές ευκαιρίες στο ματς, η ελληνική ομάδα μίνι ποδοσφαίρου έχασε 3-1 από τη Χιλή, αλλά παρέμενε πρώτη στη λήξη της πρώτης φάσης του SOCCA World Cup 2022

Χάσαμε μεν, είμαστε πρώτοι δε. Με απόλυτη επιτυχία στο στόχο της, που ήταν η πρόκριση στην επόμενη φάση του μουντιάλ μίνι ποδοσφαίρου της Βουδαπέστης, η ελληνική ομάδα μίνι ποδοσφαίρου γνώρισε ανώδυνη ήττα από τη Χιλή στο τελευταίο ματς του 2ου ομίλου και πέρασε ως πρώτη στην επόμενη φάση.

Η ελληνική ομάδα έχασε την πρώτη της μεγάλη ευκαιρία στο 11ο λεπτό με το δοκάρι του Παναγιωτόπουλου. Η πίεση από τους Έλληνες συνεχίστηκε, αλλά ήταν η πρισωπική ενέργεια του Αρντούρ στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου μέρους που άνοιξε το σκορ για τη Χιλή. Στο 27', ενώ η Ελλάδα πίεζε για την ισοφάριση, οι Χιλιανοί με έξυπνη λόμπα έκαναν το 2-0.

Στο 31΄, η Ελλάδα έχασε μοναδική διπλή ευκαιρία με τους Γιώτη και Λευκαρίτη να μη μπορούν να στείλουν τη μπάλα στα δίχτυα και στο αμέσως επόμενο λεπτό ακυρώθηκε γκολ που πέτυχε ο Φούσκας.

Η ελληνική ομάδα "σφυροκόπησε" μέχρι το τέλος του ματς την εστία των Χιλιανών, αλλά ο Χερμασίλα με την ολοκλήρωσε των 40 λεπτών εκμεταλλεύθηκε το γεγονός ότι οι Έλληνες έπαιζαν με τον τον Λευκαρίτη ως έξτρα παίχτη στο γήπεδο και πέτυχαν το 3-0. Η Ελληνική ομάδα κατάφερε να πετύχει το γκολ της τιμής με τον Βενεχούτσο στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων του ματς.

H Ελλάδα, με μέγα χορηγό τον ΟΠΑΠ, αναμένεται να διασταυρωθεί με τη Σκωτία το Σάββατο για τη φάση των "16" (ζωντανά στις 14:15 από το Cosmote Sports 9 HD) και, αν περάσει, θα περιμένει το νικητή του αγώνα Βραζιλία-Ισπανία (ζωντανά στις 22:55 από το Cosmote Sports 9 HD) για ένα εισιτήριο στα ημιτελικά.

Το Κέντρο Αποκατάστασης "Θησέας" είναι δίπλα στην Ελληνική ομάδα μίνι ποδοσφαίρου και βοηθά σημαντικά τους Έλληνες ποδοσφαιριστές.

ΕΛΛΑΔΑ (Μπαστάκης-Μανωλούδης): Ντούμος, Λευκαρίτης, Φούσκας, Τούσα, Ασημάκης, Μουρτζάκης, Μπενεχούτσος, Παναγιωτόπουλος, Γλαβίνας, Καλαμαρίδης, Γιώτης.

Η βαθμολογία:

ΕΛΛΑΔΑ 22-9 12

Χιλή 11-6 8

Κροατία 7-6 4

Ιράν 7-8 3

Ισπανία 6-14 2

Ιράκ* 0-10 0

*Το Ιράκ δε συμμετέχει στη διοργάνωση

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα