Ελλάδα: Ονειρικό ντεμπούτο στο Μουντιάλ μίνι ποδοσφαίρου!

Ελλάδα: Ονειρικό ντεμπούτο στο Μουντιάλ μίνι ποδοσφαίρου!

Newsroom
Ελλάδα: Ονειρικό ντεμπούτο στο Μουντιάλ μίνι ποδοσφαίρου!

bet365

Συνέτριψε με σκορ 9-3 την Ισπανία στην πρεμιέρα του SOCCA World Cup της Βουδαπέστης!

Με εμφάνιση αντάξια της τριταθλήτριας κόσμου, η ελληνική ομάδα μίνι ποδοσφαίρου, έχοντας ένα μαγευτικό πρώτο μέρος όπου και προηγήθηκε με 4-0, έδειξε ότι μπήκε συγκεντρωμένη στην κορυφαία διοργάνωση του αθλήματος το SOCCA World Cup, το οποίο διεξάγεται στη Βουδαπέστη της Ουγγαρίας και επιθυμεί τη μέγιστη διάκριση.

Στο β’ ημίχρονο, οι Έλληνες συνέχισαν το σφυροκόπημα στην εστία των Ισπανών με αποτέλεσμα το κοντέρ να γράψει «9» και το τελικό σκορ 9-3 να αποτελεί τη μεγαλύτερη σε έκταση γκολ της πρώτης ημέρας της διοργάνωσης! Ο Φούσκας πέτυχε το πρώτο του χατ-ρρικ στη διοργάνωση, ενώ από κοντά και οι Λευκαρίτης και Μουρτζάκης με δυο γκολ ο καθένας.

Οι παίκτες του Γιώργου Μπαστάκη εφάρμοσαν κατά γράμμα της εντολές του με αποτέλεσμα η Ελλάδα να πάρει εύκολα και εμφατικά το πρώτο τρίποντο στη διοργάνωση. Σκόρερ για τους Έλληνες οι Ασημάκης, Φούσκας (3), Λευκαρίτης (2), Μουρτζάκης (2) και Γιώτης.

Στα άλλα ματς του Ομίλου, η Κροατία ήλθε ισόπαλη 2-2 με τη Χιλή, ενώ στο 2ο της ματς στη διοργάνωση, η Χιλή επικράτησε με 4-1 επί του Ιράν.

Επόμενος αντίπαλος της χώρας μας η Κροατία (12/9, 20:00, live από το Cosmote Sport 9 HD).

Η UMBRO, επίσημος χορηγός ρουχισμού της ελληνικής ομάδας ποδοσφαίρου βρίσκεται και πάλι στο πλευρό της, στηρίζοντας έμπρακτα τις προσπάθειες των παικτών μας.

ΕΛΛΑΔΑ (Μπαστάκης-Μανωλούδης): Ντούμος, Λευκαρίτης, Φούσκας, Τούσα, Ασημάκης, Μουρτζάκης, Μπενεχούτσος, Παναγιωτόπουλος, Γλαβίνας, Καλαμαρίδης, Γιώτης

Η βαθμολογία:

ΕΛΛΑΔΑ 14-3 6

Χιλή 3-3 4

Κροατία 2-2 1

Ιράν 1-4 0

Ιράκ* 5-5 0

Ισπανία 3-9 0

*Το Ιράκ δε συμμετέχει στη διοργάνωση

 

Τελευταία Νέα