Αθλητικές εφημερίδες: Διαβάστε όλα τα πρωτοσέλιδα της ημέρας (31/8) στο Gazzetta!

Newsroom
Αθλητικές εφημερίδες: Διαβάστε όλα τα πρωτοσέλιδα της ημέρας (31/8) στο Gazzetta!

bet365

Τετάρτη 31 Αυγούστου και για την τελευταία ημέρα των θερινών μηνών τα αθλητικά πρωτοσέλιδα ασχολούνται με τον Μπιέλ που αναμένεται να προστεθεί στο ρόστερ του Ολυμπιακού από την Κοπεγχάγη.

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων: Μεταγραφή του καλοκαιριού ο Μπιέλ στον Ολυμπιακό

Η SportDay κάνει λόγο για το μεγάλο «μπαμ» του καλοκαιριού με την απόκτηση του Μπιέλ από τον Ολυμπιακό. Για βασικό χαφ κι έναν για επένδυση ενόψει του μέλλοντος κινείται ο Παναθηναϊκός.

Η LiveSport πέρα από τον Μπιέλ για τους «ερυθρόλευκους» ασχολείται με την επίσκεψη του Βαγγέλη Μαρινάκη στην ΕΠΟ και τις συζητήσεις με τον Μπαλτάκο για τον Καραντώνη μετά το ματς στην Τρίπολη.

Το Φως των Σπορ έχει πρωτοσέλιδο τον Μπιέλ για τον Ολυμπιακό, ενώ, αφιερώνει χώρο και στην Εθνική γυναικών του πόλο μετά το ματς με την Ολλανδία και την διαφαινόμενη πρόκριση ως 2η.

Ο Κόκκινος Πρωταθλητής σχολιάζει την μεταγραφή του Μπιέλ ως την κορυφαία του καλοκαιριού λόγω και του κόστους των 10 εκατομμυρίων ευρώ

Αθλητικές εφημερίδες: Η επιστροφή στο σπίτι, ο Κανέδα και ο μαχητικός ΠΑΟΚ

Η Αθλητική Ώρα της Τετάρτης φυσικά κυκλοφορεί με την ημερομηνία των εγκαινίων του γηπέδου της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, ενώ στο μεταγραφικό προσκήνιο υπάρχει το όνομα του Σόρι Καμπά

Η Metrosport αναφέρεται στο ρίσκο που πήραν στον Άρη με την επιλογή του Κανέδα για τον πάγκο, ενώ στον ΠΑΟΚ ο Ραζβάν Λουτσέσκου εμφανίζεται ικανοποιημένος από τη μαχητικότητα των παικτών του

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα