Κυριαζής: «Μονόδρομος η νίκη με Ουαλία»

Κυριαζής: «Μονόδρομος η νίκη με Ουαλία»

Newsroom
Κυριαζής: «Μονόδρομος η νίκη με Ουαλία»

bet365

Ως μονόδρομο χαρακτήρισε τη νίκη επί της Ουαλίας στις 2 Σεπτεμβρίου ο τεχνικός της Εθνικής Γυναικών, Γιώργος Κυριαζής.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Γυναικών Γιώργος Κυριαζής μίλησε στο epo.gr ενόψει των δύο τελευταίων αναμετρήσεων της Εθνικής Ομάδας με Ουαλία και Γαλλία για την 9η και 10η αγωνιστική των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023.

«Έχουμε μπροστά μας δύο πολύ δύσκολους αγώνες για να κλείσουμε την φάση των προκριματικων αγώνων του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Ξεκινάμε με έναν αγώνα στον οποίο το αποτέλεσμα της νίκης είναι μονόδρομος εάν θέλουμε να παραμείνουμε ζωντανοί στο κυνήγι της πρόκρισης στην επόμενη φάση.

Η Ουαλία που βρίσκεται αυτή την στιγμή στην δεύτερη θέση του ομίλου μας, ειναι μια ομάδα ποιοτική και έμπειρη που γνωρίζει πολύ καλά πως να παίρνει τα αποτελέσματα που χρειάζεται στα εκτός έδρας παιχνίδια. Θα χρειαστεί να εμφανιστουμε με τον μέγιστο βαθμό πειθαρχίας και αυτοσυγκεντρωσης για να πετύχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Έχω μεγάλη εμπιστοσύνη στις ικανότητες της ομάδας μας και ανυπομονώ και εγώ όπως και οι παίχτριες μας για αυτη την αναμέτρηση. Τον επόμενο εκτός έδρας αγώνα με αντίπαλο την Γαλλία θα τον δούμε σε δεύτερο χρόνο, αφού πρώτα θα έχουμε τελειώσει τις υποχρεώσεις μας με την Ουαλία.»

 

Τελευταία Νέα