Αθλητικές εφημερίδες: Διαβάστε όλα τα πρωτοσέλιδα της ημέρας (29/8) στο Gazzetta

Newsroom
Αθλητικές εφημερίδες: Διαβάστε όλα τα πρωτοσέλιδα της ημέρας (29/8) στο Gazzetta

bet365

Η νίκη του Παναθηναϊκού στο Ηράκλειο με τους Σποράρ και Παλάσιος, η Εθνική ομάδα μπάσκετ που είναι έτοιμη για το Ευρωμπάσκετ, ο Ουί Τζο στον Ολυμπιακό και τα αποτελέσματα των Άρη και ΠΑΟΚ κυριαρχούν στα πρωτοσέλιδα του αθλητικού Τύπου το πρωί της Δευτέρας (29/8).

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων: Σποράρ και πρωταθλητισμός

Η SportDay κάνει λόγο για «πράσινα» όνειτα τίτλου μετά το 2-0 επί του ΟΦΗ, χαρακτηρίζει απολαυστική την Εθνική ομάδα μπάσκετ και τονίζει την ανάγκη του Ολυμπιακού για το «διπλό» στην Τρίπολη.

Η LiveSport έχει κεντρικό θέμα τον τρόπο που ο Παναθηναϊκός πέρασε από την Κρήτη, την διαφαινόμενη απόλυση του Μπούργος από τον Άρη, τον απίθανο τρόπο που ο ΠΑΟΚ πήρε τη νίκη επί του Ατρόμητου και την προετοιμασία του Ολυμπιακού για τον Αστέρα.

Το Φως των Σπορ ασχολείται κυρίως με τον τρόπο που η Εθνική ομάδα μπάσκετ στο κατάμεστο ΟΑΚΑ πήρε τη νίκη πριν από την έναρξη του Ευρωμπάσκετ, αλλά και όσα συμβαίνουν με τον εξτρέμ στον Ολυμπιακό.

Ο Κόκκινος Πρωταθλητής αναφέρει πως ο Ουί Τζο κρίθηκε πανέτοιμος ώστε να βοηθήσει την ομάδα του Κορμπεράν στο ματς της Τρίπολης.

Αθλητικές εφημερίδες: Ο επιθετικός που θέλει η «Ένωση», το τέλος του Μπούργος και ο Νάρεϊ

Η Αθλητική Ώρα της Δευτέρας προετοιμάζει τους οπαδούς της ΑΕΚ για την απόκτηση ενός γκολτζή που θα προσφέρει ό,τι μπορεί να λείπει από την ομάδα

Η Metrosport φυσικά χωρίζεται στα δυο με το στραπάτσο του Άρη από τον Παναιτωλικό που οδηγεί στην αλλαγή προπονητή, αλλά και τον ανέλπιστο τρόπο που ο ΠΑΟΚ πήρε τη νίκη κόντρα στον Ατρόμητο στις καθυστερήσεις

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα