Λιβάγια: Έκανε κατάθεση ψυχής, έπαιξε 100 λεπτά με τη Χάιντουκ και σκόραρε (vid)

Newsroom
Λιβάγια: Έκανε κατάθεση ψυχής, έπαιξε 100 λεπτά με τη Χάιντουκ και σκόραρε (vid)

bet365

Ο Μάρκο Λιβάγια την ημέρα που έχασε τον πατέρα του φόρεσε το περιβραχιόνιο του αρχηγού στον αγώνα της Χάιντουκ Σπλιτ με την Όσιγιεκ, ήταν αναντικατάστατος και σκόραρε.

Τα ξημερώματα της Κυριακής (28/8) ο Μάρκο Λιβάγια «έχασε» τον πατέρα του, Μίλαν Λιβάγια, σε τροχαίο δυστύχημα. Η Χάιντουκ Σπλιτ έδωσε άδεια στον πρώην ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ να μην αγωνιστεί στο εκτός έδρας ματς με την Όσιγιεκ, για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος, όμως ο Κροάτης επέλεξε να παίξει κανονικά.

Ο προπονητής του τον ξεκίνησε βασικό,του έδωσε το περιβραχιόνιο του αρχηγού και ο διεθνής επιθετικός έκανε κατάθεση ψυχής στο γήπεδο. Ο Λιβάγια αγωνίστηκε για περισσότερα από 100 λεπτά (το ματς είχε πάνω από δέκα λεπτά καθυστερήσεις) και σκόραρε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι... αλά Πανένκα. Ο Κροάτης μείωσε σε 2-1 στο 72', όμως η ομάδα του δεν κατάφερε να βρει το γκολ της ισοφάρισης.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα