Λιβάγια: Ζήτησε να παίξει κανονικά στο ματς της Χάιντουκ λίγες ώρες μετά τον τραγικό χαμό του πατέρα του

Βασίλης Μπαλατσός
Λιβάγια: Ζήτησε να παίξει κανονικά στο ματς της Χάιντουκ λίγες ώρες μετά τον τραγικό χαμό του πατέρα του

bet365

Ο Μάρκο Λιβάγια το πρωί της Κυριακής (28/8) ενημερώθηκε για την απώλεια του πατέρα του σε τροχαίο δυστύχημα και το ίδιο βράδυ ζήτησε από τη Χάιντουκ Σπλιτ να αγωνιστεί κανονικά στο εκτός έδρας ματς με την Όσιγιεκ.

Μεγαλείο ψυχής από τον Μάρκο Λιβάγια. Ο διεθνής Κροάτης επιθετικός το πρωί της Κυριακής (28/8) έμαθε τα τραγικά νέα για τον χαμό του πατέρα του, Μίλαν Λιβάγια, ο οποίος έχασε τη ζωή του τα ξημερώματα σε τροχαίο δυστύχημα.

Ο πρώην σέντερ φορ της ΑΕΚ από το βράδυ του Σαββάτου βρίσκεται με την αποστολή της Χάιντουκ Σπλιτ για το εκτός έδρας ματς με την Όσιγιεκ, για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος και παρά τη σχετική άδεια που του χορηγήθηκε από την ομάδα του, ζήτησε να αγωνιστεί κανονικά. Ο προπονητής του τον ξεκίνησε βασικό και μάλιστα του έδωσε το περιβραχιόνιο του αρχηγού.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα