Νέα προσφορά* χωρίς κατάθεση από τη Novibet

Newsroom
Νέα προσφορά* χωρίς κατάθεση από τη Novibet
Ο Αύγουστος πλησιάζει το τέλος του, με την δράση στα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα να γίνεται ολοένα και πιο εντυπωσιακή.

Η Novibet στην προσπάθεια αναβάθμισης της εμπειρίας παιχνιδιού, αποχαιρετά τον Αύγουστο και καλωσορίζει τον Σεπτέμβριο με μία νέα μεγάλη προσφορά*! Πιο συγκεκριμένα, μία προσφορά* χωρίς κατάθεση είναι διαθέσιμη από τις 26 Αυγούστου έως και τις 4 Σεπτεμβρίου.

Οι προσφορές όπως θα ήθελες να είναι!

Παράλληλα, συνεχίζεται ο μεγάλος διαγωνισμός, Novileague F.C. που μοιράζει σε κάθε αγωνιστική 40.000€* και ένα ταξίδι για να παρακολουθήσεις ένα σπουδαίο ευρωπαϊκό ντέρμπι από κοντά. Φυσικά, ξέχωρα από τα δύο ανωτέρω έπαθλα, όλοι διεκδικούν το… απόλυτο δώρο* των 500.000€*! Ο διαγωνισμός είναι εντελώς δωρεάν* για όλους, δίχως να απαιτείται συμμετοχή στα παίγνια ή κατάθεση.

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα