H Kingbet έκανε το ξεσκαρτάρισμα και βρήκε τα δυνατά σημεία

H Kingbet έκανε το ξεσκαρτάρισμα και βρήκε τα δυνατά σημεία

Newsroom
H Kingbet έκανε το ξεσκαρτάρισμα και βρήκε τα δυνατά σημεία

bet365

Όλα ή τίποτα. Αυτό είναι το μότο της αποψινής βραδιάς για το ελληνικό ποδόσφαιρο, το οποίο κινδυνεύει να βρεθεί σε ιστορικό χαμηλό, όσον αφορά τη βαθμολογία της UEFA.

Ο Ολυμπιακός, ο μοναδικός εκπρόσωπός μας σε εκτός των συνόρων διοργανώσεις, βέβαια έχει εξασφαλίσει ότι θα έχει παιχνίδια στο μέσο της εβδομάδας τουλάχιστον μέχρι τον Νοέμβριο. Δεν χρειάζεται όμως να αναφέρουμε ότι για το στάτους των Πειραιωτών θα αποτελέσει πλήγμα η φετινή σεζόν να τους βρει στους ομίλους του Conference League.

Το βράδυ λοιπόν θα γνωρίζουμε αν τα πέντε ματς χωρίς νίκη για τον Ολυμπιακό φέτος στα προκριματικά θα γίνουν έξι και αν αυτό θα είναι αρκετό για να του στερήσει την παρουσία στα γκρουμ της δεύτερης τη τάξει διοργάνωσης του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Ο Απόλλων Λεμεσού είναι η ομάδα που θα προσπαθήσει να του φράξει τον... δρόμο, αν και το ματς στη Λευκωσία πριν από μία εβδομάδα επιβεβαίωσε ότι οι παίκτες του Κορμπεράν υπερτερούν ποιοτικά.

Το ρόστερ που διαχειρίζεται ο Ισπανός τεχνικός είναι πληρέστερο και ποιοτικότερη σε σχέση με αυτό που έχει στα χέρια του ο συμπατριώτης του. Ο Νταβίντ Καταλά όμως ξέρει πως το υλικό του χαρακτηρίζεται από μαχητικότητα, η οποία πολλές φορές αποδεικνύεται καθοριστική σε τέτοιες αναμετρήσεις. Αμυντικά πάντως έδειξε να αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα, καθώς αν οι «ερυθρόλευκοι» και κυρίως ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί ήταν στοιχειωδώς πιο εύστοχοι στο πρώτο ματς, η ρεβάνς θα είχε αποκτήσει διαδικαστικό χαρακτήρα.

Τέλος πάντως. Ας έρθει η πρόκριση απόψε και θα ξεχαστούν και τα χαμένα τετ α τετ του Μαροκινού στράικερ και η αδυναμία της άμυνας του Ολυμπιακού να βγάλει ένα ενενηντάλεπτο δίχως να παραβιαστεί η εστία του Βάτσλικ. Όσον αφορά το αποψινό Ολυμπιακός - Απόλλων Λεμεσού, θα στηρίξουμε πάντως τον πολύπειρο επιθετικό του Ολυμπιακού. Έχει αποδείξει πολλάκις ότι «ζει» για τα μεγάλα παιχνίδια, ενώ είναι σαφές πως οι χαμένες ευκαιρίες στην Κύπρο θα τον έχουν πεισμώσει.

Αφήνουμε την προσπάθεια των «ερυθρολεύκων» και μεταφερόμαστε στο Δουβλίνο, όπου διεξάγεται η ρεβάνς στο Σάμροκ Ρόβερς - Φερεντσβάρος. Το 4-0 της Ουγγαρίας έχει δώσει ξεκάθαρο προβάδισμα στους Μαγυάρους, οι οποίοι έκαναν... πλάκα στην απογοητευτικότατη άμυνα των Ιρλανδών. Φαίνεται πως οι ποδοσφαιριστές του Στίβεν Μπράντλεϊ είναι απολύτως ευχαριστημένοι με την εξασφάλιση μιας θέσης στους ομίλους του Conference League, μιας και δεν τους ενόχλησε ιδιαίτερα η συντριβή πριν από μια εβδομάδα.

Για να είμαστε ειλικρινείς ωστόσο, καλά κάνουν και πανηγυρίζουν οι Ρόβερς. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι άλλη μία φορά έχουν βρεθεί σε ομίλους και αυτή ήταν τη σεζόν 2011/2012 με ΠΑΟΚ, Τότεναμ και Ρούμπιν Καζάν όταν και τερμάτισαν τελευταίοι, δίχως να συγκεντρώσουν κάποιον βαθμό. Ο προπονητής τους τόνισε ότι θα δώσει χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που δεν έχουν παίξει πολύ φέτος, ενώ κάτι ανάλογο θα πράξει και ο συνάδελφός του στη Φερεντσβάρος. Η αναμέτρηση στο Δουβλίνο λοιπόν μοιάζει «ταμάμ» για συνδυασμό G/G και Over.

Κλείνουμε την αποψινή μας περιήγηση στα play off του Europa και του Conference League με ακόμα ένα ματς που δίνει ουγγρική ομάδα. Η Φέχερβαρ έκανε την έκπληξη την προηγούμενη εβδομάδα για την τρίτη τη τάξει διοργάνωση και επικράτησε με 2-1 στη Γερμανία της Κολωνίας. Οι ποδοσφαιριστές του Στέφεν Μπάουμγκαρτ προηγήθηκαν νωρίς, αλλά η αποβολή του Σαμπό στο εικοστό λεπτό με απευθείας κόκκινη κάρτα άλλαξε τις ισορροπίες. Οι Ούγγροι σκόραραν δις πριν τη λήξη του πρώτου μέρους και διαχειρίστηκαν άψογα το προβάδισμά τους για να πανηγυρίσουν μία από τις σπουδαιότερες νίκες της ιστορίας τους.

Μπορεί στο παρελθόν να έχει φτάσει μέχρι και στον τελικό του Κυπέλλου Κυπελλούχων (ηττήθηκε από τη Ρεάλ Μαδρίτης το 1985), αλλά εσχάτως αποτελεί μια μικρομεσαία ομάδα του ουγγρικού ποδοσφαίρου. Καταλαβαίνετε λοιπόν την αποτυχία των Γερμανών αν καταφέρουν να αποκλειστούν από τους ομίλους του Conference League. Επειδή όμως το πρώτο ματς θα ήταν «λίγα με πολλά» αν δεν υπήρχε η αποβολή, κάτι μας λέει ότι απόψε θα αποκατασταθεί η τάξη στο Φέχερβαβ - Κολωνία. Η Κολωνία μπορεί να επικρατήσει, σκοράροντας παράλληλα αρκετά, προκειμένου να αποφύγει το «κάζο».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα