Η μεγάλη ώρα του Δούκα

Newsroom
Η μεγάλη ώρα του Δούκα

bet365

Ο νταμπλούχος Δούκας γνωρίζει τους τρεις αντιπάλους του στα προκριματικά του UEFA Futsal Champions League, στον όμιλο που θα φιλοξενήσει στο κλειστό του Κορυδαλλού και ετοιμάζεται για σπουδαίες μάχες με φόντο το εισιτήριο για την επόμενη φάση της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Θυμίζουμε ότι πέρυσι αποκλείστηκε στην διαφορά των γκολ, αν και ήταν αήττητος στον όμιλό του.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν το τετραήμερο 24-27 Αυγούστου και αν μη τι άλλο είναι μια κλήρωση πρόκληση για την ομάδα του Γιάννη Μοστριού. Η πρωταθλήτρια Πολωνίας Piast Gliwice, η πρωταθλήτρια Μολδαβίας Nistru Chişinău και η πρωταθλήτρια Ισραήλ Technion Haifa είναι οι αντίπαλοι των μπλε που θα τα δώσουν όλα για να συνεχίσουν το ευρωπαϊκό τους ταξίδι.

Οι αγώνες του Δούκα θα διεξαχθούν Τετάρτη, Πέμπτη και Σάββατο στις 19:00. Πρώτος αντίπαλος είναι η Nistru Chişinău, ακολουθεί μια ημέρα μετά ο αγώνας με την Technion Haifa και το Σάββατο (27/8) ο ΑΣΕΔ παίζει με την Piast Gliwice.

Θυμίζουμε ότι η πρώτη ομάδα της βαθμολογίας κάθε ομίλου εξασφαλίζει τη συμμετοχή της στην επόμενη φάση (main round), η οποία έχει προγραμματιστεί για το διάστημα 25-30 Οκτωβρίου.

O Δούκας βρίσκεται στην 32η θέση της ειδικής βαθμολογίας της UEFA μεταξύ των 55 συλλόγων που συμμετέχουν φέτος έχοντας 1.833 βαθμούς, με τις Μπαρτσελόνα, Σπόρτινγκ Λισσαβώνας και Μπενφίκα να φιγουράρουν στις τρεις πρώτες θέσεις της κατάταξης με 79.833, 60.166 και 44.499 βαθμούς, αντίστοιχα.

Η ελληνική ομάδα έδωσε και δύο φιλικούς αγώνες το διήμερο 13-14 Αυγούστου στη Βουλγαρία και όλο αυτό το διάστημα καταστρώνει το σχέδιό της, ούτώς ώστε να παρουσιαστεί απολύτως έτοιμη κόντρα σε δυνατούς αντιπάλους.

Ο Δούκας θέλει και την συμπαράσταση της φουτσαλικής οικογένειας, αλλά και των φίλων του, γεμίζοντας το κλειστό και σπρώχνοντας τους ποδοσφαιριστές στις νίκες που απαιτούνται.

 

Τελευταία Νέα