«Δυναμικό μπάσιμο της Αλ Αΐν για τον Πλάνιτς που είχε απασχολήσει την ΑΕΚ»

Newsroom
«Δυναμικό μπάσιμο της Αλ Αΐν για τον Πλάνιτς που είχε απασχολήσει την ΑΕΚ»

bet365

Στο Ισραήλ τονίζουν πως ο Μπόγκνταν Πλάνιτς,που είχε αποτελέσει μεταγραφικό στόχο της ΑΕΚ, έχει δεχθεί μια εξαιρετική οικονομικά πρόταση από την Αλ Αϊν, η οποία είναι έτοιμη να καλύψει τη ρήτρα αγοράς του από τη Μακάμπι Χάιφα.

Η Μακάμπι Χάιφα ενώ είχε εμφανιστεί θετική στην παραχώρηση του Πλάνιτς στην ΑΕΚ έναντι 1,3 εκατ. ευρώ, με τον παίκτη να έχει συμφωνήσει προφορικά με την Ένωση για τριετές συμβόλαιο, είχε κάνει πίσω την τελευταία στιγμή υπό την πίεση του κόσμου της ομάδας, αλλά και του προπονητή της Μπαράκ Μπακάρ.

Ωστόσο, φαίνεται πιθανό ο Πλάνιτς να μην ανανεώσει τελικά στην Μακάμπι, αλλά να πάρει μεταγραφή για την Αλ Αΐν καθώς όπως αναφέρουν τα ισραηλινά δημοσιεύματα, ο Σέρβος στόπερ έχει δεχθεί μια μεγάλη προσφορά από τον σύλλογο των ΗΑΕ που φτάνει τα 1,5 εκατ. ευρώ ετησίως.

Μάλιστα, η Αλ Αΐν φέρεται έτοιμη να πληρώσει 2 εκατ. ευρώ στη Μακάμπι Χάιφα και να σπάσει έτσι τη ρήτρα αγοράς του από την ισραηλινή ομάδα, η οποία δεν θα έχει τη δυνατότητα να κάνει τίποτα για να κρατήσει τον παίκτη.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα