Γιακουμάκης: Σκόρερ ξανά ως αλλαγή και ένα γκολ ανά 81 λεπτά με τη Σέλτικ! (vid)

Γιακουμάκης: Σκόρερ ξανά ως αλλαγή και ένα γκολ ανά 81 λεπτά με τη Σέλτικ! (vid)

Γιακουμάκης: Σκόρερ ξανά ως αλλαγή και ένα γκολ ανά 81 λεπτά με τη Σέλτικ! (vid)

bet365

Ο «x-factor» της Σέλτικ, Γιώργος Γιακουμάκης «χτύπησε» για δεύτερο σερί παιχνίδι ερχόμενος από τον πάγκο, γράφοντας το τελικό 2-0 επί της Χαρτς στο 90+4' και μετράει συνολικά ένα γκολ ανά 81 αγωνιστικά λεπτά με τους Κέλτες!

Ο Άγγελος Ποστέκογλου έχει βρει το... κόλπο για να κρατά χαρούμενους να παίρνει το μάξιμουμ από τους δύο στράικερ του. Ο Κιόγκο Φουρουχάσι παίρνει φανέλα βασικού στο ξεκίνημα της σεζόν αναλαμβάνοντας δράση μέχρι το 65-70' και μετά είναι η ώρα του Γιώργου Γιακουμάκη να «λάμψει», φροντίζοντας να είναι αποδοτικός και να τινάζει τα αντίπαλα δίχτυα στο διάστημα που του αναλογεί.

Για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι, ο διεθνής Έλληνας στράικερ ήρθε από τον πάγκο στο ματς της Σέλτικ με αντίπαλο τη Χαρτς, μπαίνοντας ως αλλαγή στο 72ο λεπτό. Και δεν θα μπορούσε να μην σκοράρει. Στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων και λίγο πριν ο διαιτητής σφυρίξει τη λήξη του ματς, ο 27χρονος «killer» βρήκε στόχο με προβολή από την ασίστ του Γιουράνοβιτς και λίγη βοήθεια από την κόντρα της μπάλας στον αμυντικό, γράφοντας έτσι το 2-0 για τους Κέλτες (το 1-0 πέτυχε ο Φουρουχάσι στο 13').

Έτσι, ο Γιακουμάκης διατηρεί σε εξαιρετικά επίπεδα τον μέσο όρο του σε γκολ ανά 90λεπτο, αφού με το τέρμα που σημείωσε κόντρα στη Χαρτς (δεύτερο στη σεζόν) έφτασε συνολικά τα 19 σε 33 αναμετρήσεις με τους πρωταθλητές Σκωτίας και μετράει ένα γκολ ανά 81 αγωνιστικά λεπτά!

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα