Μαρκάνο: Στα 35 του συνεχίζει στην Πόρτο και της χάρισε νίκη στο 90' (vid)

Newsroom
Μαρκάνο: Στα 35 του συνεχίζει στην Πόρτο και της χάρισε νίκη στο 90' (vid)

bet365

Ο άλλοτε στόπερ του Ολυμπιακού, Ιβάν Μαρκάνο, διαπρέπει στα 35 του με την Πόρτο, σκόραρε για δεύτερη σερί αγωνιστική και μάλιστα, «buzzer-beater» στο 90' κόντρα στη νεοφώτιστη Βιζέλα.

Οι φίλοι του ελληνικού ποδοσφαίρου και του Ολυμπιακού τον γνώρισαν το καλοκαίρι του 2011. Στα 24 του, τότε, ο Ιβάν Μαρκάνο παραχωρήθηκε δανεικός από τη Βιγιαρεάλ στους Ερυθρόλευκους του Ερνέστο Βαλβέρδε κι αποτέλεσε τον βασικό στόπερ στην πορεία τους μέχρι τους «16» του Europa League, κατακτώντας κι ένα νταμπλ. Πλέον, ο 35χρονος Ισπανός στόπερ, ο οποίος έκανε και δεύτερη θητεία στους Πειραιώτες επί Μίτσελ τη σεζόν 2013/14 (συνολικά 53 συμ/6 γκολ και 4 ασίστ), συνεχίζει να αγωνίζεται με την Πόρτο, όπως κάνει από το 2014 (με εξαίρεση ένα διάλειμμα μιας σεζόν) και μάλιστα είναι ο πρωταγωνιστής των Δράκων του Σέρτζιο Κονσεϊσάο στις δύο πρώτες αγωνιστικές της φετινής σεζόν.

Αφού σκόραρε στην πρεμιέρα, ο Μαρκάνο έγινε ο ήρωας των πρωταθλητών Πορτογαλίας στην έδρα της νεοφώτιστης Βιζέλα, ξελασπώνοντας την ομάδα του με κεφαλιά-buzzer beater στο 90ο λεπτό της αναμέτρησης. Αυτό δεν είναι, μάλιστα, το πρώτο νικητήριο γκολ που πετυχαίνει για τους Δράκους στο φινάλε, έχοντας δώσει νίκη τη σεζόν 2019-20 στο όγδοο λεπτό των καθυστερήσεων, με αντίπαλο την Πορτιμονένσε.

Δείτε το γκολ από το 1:05 του παρακάτω βίντεο:

 

Τελευταία Νέα