Γουίλιαν: Έφυγε από την Κορίνθιανς εξαιτίας απειλών

Newsroom
Γουίλιαν: Έφυγε από την Κορίνθιανς εξαιτίας απειλών

bet365

Ο Γουίλιαν «έσπασε» το συμβόλαιό του και αποχώρησε από την Κορίνθιανς εξαιτίας των απειλών που δεχόταν τόσο εκείνος όσο και προσφιλή του πρόσωπα.

«Δεν ήρθα στην Βραζιλία για να με απειλούν» ήταν τα λόγια του Βραζιλιάνου εξτρέμ στην ιστοσελίδα «Globo Esporte» λίγο μετά την ανακοίνωση της λύσης συνεργασίας με την Κορίνθιανς, η οποία σεβάστηκε την απόφαση του παίκτη της.

«Όποτε η Κορίνθιανς έχανε και μερικές φορές ακόμα κι αν εγώ απλώς δεν ήμουν σε καλή μέρα σ' ένα παιχνίδι, η οικογένειά μου λάμβανε απειλές και κατάρες στα social media. Στην σύζηγό μου, στις κόρες μου, μετά από λίγο καιρό άρχισαν να επιτίθενται και στον πατέρα και την αδερφή μου».

Ο Γουίλιαν δεχόταν ισχυρή κριτική από τους οπαδούς της ομάδας για τις κακές εμφανίσεις του καθώς και για τους δύο αποκλεισμούς που είχε τον τελευταίο καιρό, με εκείνον από την Παλμέιρας από το Λιμπερταδόρες να είναι η κορυφή του... παγόβουνου, παρ' ότι βέβαια η ομάδα είναι δεύτερη στο πρωτάθλημα.

Κάπως έτσι ο 34χρονος Βραζιλιάνος κουράστηκε από την συγκεκριμένες συνθήκες και αποφάσισε να αποχωρήσει από την «Τιμάο», την ομάδα στην οποία είχε κάνει τα πρώτα του επαγγελματικό ποδοσφαιρικά βήματα. Αυτόν τον περίπου ένα χρόνο που παρέμεινε εκεί πραγματοποίησε 45 συμμετοχές με ένα γκολ και έξι ασίστ.

 

Τελευταία Νέα