Εφημερίδες σήμερα (13/08): Δείτε τα πρωτοσέλιδα

Newsroom
Εφημερίδες σήμερα (13/08): Δείτε τα πρωτοσέλιδα

bet365

Η μεταγραφολογία καλά κρατεί στα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων για την σημερινή μέρα.

Ο Ολυμπιακός μετά την αποφυγή του κάζου στην Μπρατισλάβα στοχεύει στην βελτίωση της ομάδας, αλλά και την ενίσχυσή της. Ο Παναθηναϊκός μένει πιστός στο πλάνο και δεν κλωνίζεται από τον αποκλεισμό από την Σλάβια Πράγας. Τακτικές αναλύσεις στην ΑΕΚ σχετικέ με τις παραλλαγές του συστήματος του Αλμέιδα που θα χρησιμοποιούνται. Όλα όσα αναφέρει ο αθλητικός Τύπος.

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων: Φουλ επίθεση στις... μεταγραφές

Η SportDay κυκλοφόρησε με τον Ολυμπιακό στο πρωτοσέλιδο και την ανάγκη για την μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας, αλλά και την βελτίωση της εικόνας της. Πίστη στο πλάνο αναφέρει για τον Παναθηναϊκό.

Η Live Sport κόβει στα δύο το πρωτοσέλιδό της με το μισό να αναφέρεται στις μεταγραφικές κινήσεις του Ολυμπιακού (Ντε λα Φουέντε κι άλλοι τρεις) και το άλλο μισό στις 3-4 προσθήκες που υπολογίζει να κάνει ακόμη ο Παναθηναϊκός.

Το Φως των Σπορ «κεντράρει» στον Ντε λα Φουέντε και τις λεπτομέρειες για την μεταγραφή του.

Ο Κόκκινος Πρωταθλητής χαρακτηρίζει τον Ντε λα Φουέντε «Το Κόκκινο ΒΕΛΟΣ» ενώ αναφέρει πως στο ραντάρ του Ολυμπιακού υπάρχει και ο Κεϊτά Μπαλντέ.

Αθλητικές εφημερίδες: Μάθημα για το μέλλον για τον Άρη, «καθρέφτης» οι πρώτες αγωνιστικές για ΠΑΟΚ

Η Αθλητική Ώρα της Παρασκευής ασχολείται με θέματα τακτικής της ΑΕΚ και αναφέρεται στις παραλλαγές του συστήματος του Αλμέιδα.

Η Metrosport σχολιάζει για τον αποκλεισμό του Άρη που πρέπει να γίνει μάθημα για το μέλλον, αλλά το πως οι τελικές αποφάσεις για το νέο ΠΑΟΚ θα εξαρτηθούν από την εικόνα του στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ

 

Τελευταία Νέα