Γερο-Γιοβάισα: Τα νιάτα του Αρτέτα θ' αρχίσουν τα γκολ

γεροΓιοβάισα γεροΓιοβάισα
Γερο-Γιοβάισα: Τα νιάτα του Αρτέτα θ' αρχίσουν τα γκολ

bet365

Ο γερο-Γιοβάισα δηλώνει ευτυχισμένος με την έναρξη της αγαπημένης του Premier League και περιμένει το πρώτο ματς της μακράς και... περίεργης, λόγω του Μουντιάλ, σεζόν, να έχει γκολ.

Καλησπέρα φίλοι μου!

Τι χαρά είναι αυτή σήμερα!

Τι ωραίο βράδυ είναι αυτό που έρχεται! Πείτε με υπερβολικό, πείτε με ό,τι θέλετε, αλλά εγώ είμαι ευτυχισμένο με την Premier. Και ειδικά από τη στιγμή που ακόμα κάνω τις διακοπές μου, όλα είναι πολύ καλύτερα. Ναι, ναι. Θα σας το αποκαλύψω. Έχω έρθει στην πατρίδα σας για να δω τον ήλιο που... αγνοείται εκεί στη Μόσχα αδέρφια μου. Ευκαιρία ήταν. Μη με ψάξετε και μην ρωτήσετε που είμαι. Σημασία έχει ότι απόψε έχει Premier και θέλουμε στο τέλος της βραδιάς τα 1-2 ποτάκια μας να είναι... κερασμένα από τα παλικάρια του Μικέλ Αρτέτα.

Γιατί κακά τα ψέματα, ωραία επίθεση έχει φτιάξει ο άτιμος. Και ο ωραίος ο «σβούρας» ο Ζεσούς που μάλλον θέλει να κάνει πραγματάκια και να πείσει για την επιλογή που έκανε ο προπονητής του.

Απόψε στο Selhurst Park, ο Αρτέτα δεν θέλει σε καμία περίπτωση να δει κάτι στραβό από την ομάδα του. Προφανώς και θα υπάρξουν προβληματάκια λόγω του επιπέδου ετοιμότητας, αφού είμαστε ακόμα στις αρχές Αυγούστου, όμως, σε σχέση με τον εφιάλτη της περασμένης σεζόν, ο Ισπανός κόουτς θέλει γκολ, νίκη, βαθμούς. Πέρυσι, δεν είχε τίποτα από αυτά στα τρία πρώτα ματς.

Στο 1,87 το «διπλό» των «κανονιέρηδων» στην έδρα της Κρίσταλ Πάλας, η οποία βέβαια ζόρισε τρομερά την Άρσεναλ την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο. Και φυσικά της πέταξε και την... ξεγυρισμένη τριάρα στο εντός έδρας παιχνίδι. Στο 2,90 η νίκη των φιλοξενούμενων δίχως να δεχθούν γκολ, στο 1,80 η νίκη της ομάδας του Αρτέτα με over 0,5 γκολ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα