H Kingbet γυρίζει την Ευρώπη και περιμένει καταιγίδα από γκολ

Newsroom
H Kingbet γυρίζει την Ευρώπη και περιμένει καταιγίδα από γκολ

bet365

Βραδιά με προκριματικά Champions League είναι βραδιά με πολλά γκολ και ταμείο.

Ο τρίτος γύρος των προκριματικών του Champions League ξεκινάει σήμερα και αυτό που βλέπουμε είναι δύο κατηγορίες ομάδων. Έχεις αυτές που αντιμετωπίζουν τους ομίλους ως ιστορική ευκαιρία (πάρτε για παράδειγμα την Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ, που μέχρι πριν από 13 μήνες έπαιζε στη Β’ κατηγορία του Βελγίου) και έχεις εκείνες για τις οποίες η πρόκριση είναι αδιαπραγμάτευτη και επιτακτική, όπως η Μπενφίκα.

Προκριματικά θα μου πείτε. Πρώτο σκέλος. Σκοπιμότητα και τα ρέστα. Ναι, αυτή είναι η λογική. Είναι όμως μερικά ζευγάρια για τα οποία η επίθεση είναι κομμάτι της ταυτότητάς τους και η άμυνα είναι τόσο γνώριμη όσο ο Σάββας Κωφίδης στο κουρείο της γειτονιάς του.

Με τρία τέτοια ματς θα ασχοληθούμε σήμερα, φτιάχνοντας μια τριάδα με γκολ και περιμένοντας τα αποτελέσματα των ελληνικών ομάδων το επόμενο διήμερο.

Μονακό – Αϊντχόφεν

Πριν από μια πενταετία η Μονακό πήρε το πρωτάθλημα στη Γαλλία και έδειχνε ικανή να δημιουργήσει ένα ισχυρό δίπολο με την Παρί Σεν Ζερμέν. Σε ποιον να το πεις και ποιος να το πιστέψει… Ο ιδιοκτήτης Ντμίτρι Ριμπολόβλεβ αποφάσισε πως οικονομικά, πιο πολύ τον συμφέρει μια ομάδα ανταγωνιστική τόσο όσο να βγαίνει στο Champions League. Ποιος νοιάζεται για τίτλους; Εδώ στο πριγκιπάτο δεν είμαστε τίποτα πλέμπες. Εδώ όποιος έχει Πόρσε θεωρείται φτωχαδάκι.

Και από την άλλη έχεις την PSV, που μπήκε στη σεζόν με χίλια. Κέρδισε 5-3 τον Άγιαξ στο Σούπερ Καπ και έδειξε δόντια επιθετικά, σε ένα εξαιρετικό δείγμα του ολλανδικού ποδοσφαιρικού δόγματος, που συνοψίζεται στη φράση «γκολ εσείς, σέντρα εμείς».

Ένα αντίστοιχου στιλ ματς περιμένουμε και σήμερα σε αυτό το Μονακό-Αϊντχόφεν. Θα πάμε με τα γκολ παίζοντας ένα combo Goal+Over 2,5 που πληρώνει 1.86.

Μπενφίκα - Μίντιλαντ

Και προχωράμε στο Μπενφίκα-Μίντιλαντ. Δεν συζητάμε τώρα για το ποιος είναι το φαβορί. Όμως αποδόσεις της τάξης του 1.35 είναι αστείες όταν μιλάμε για καλοκαιρινά προκριματικά. Η Μπενφίκα δεν έχει επίσημα παιχνίδια στα πόδια της και η Μίντιλαντ είναι πιο έτοιμη. Χώρια που οι Δανοί σκοράρουν ανελλιπώς, με 5/5 goal/goal φέτος. Ένα τέρμα θέλουμε από τους φιλοξενούμενους για να βγει το καλοπληρωμένο Goal/Goal στο 2.04.

Λουντογκόρετς - Ντιναμό Ζάγκρεμπ

Η Λουντογκόρετς είναι μια ομάδα που δεν ξέρει άλλον τρόπο να αγωνίζεται παρά να ρισκάρει. Σκοράρει, σκοράρει και ξανασκοράρει. Με δεδομένο ότι η Ντινάμο έχει απουσίες στην άμυνα, είναι σαφές ότι και αυτή θα χρειαστεί κάποια στιγμή να επιτεθεί. Σε αυτό το Λουντογκόρετς-Ντινάμο Ζάγκρεμπ, το Goal/Goal (σαν να βλέπουμε ένα μοτίβο εδώ) παίζει στο 2.25.

 

Τελευταία Νέα