Αξία στους φιλοξενούμενους

Newsroom
Αξία στους φιλοξενούμενους

bet365

Τριάδα με σημεία και γκολ από τα πρωταθλήματα Αυστρίας, Βελγίου και Β’ Νορβηγίας στο μικροσκόπιο της κυριακάτικης στήλης.

Καλημέρα σε όλους τους φίλους και αναγνώστες της στοιχηματικής και όχι μόνο στήλης του Gazzetta.gr. Πιστοί στο ραντεβού μας κάθε Κυριακή θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να οδηγήσουμε και να οδηγηθούμε στο ταμείο. Πλούσια η περιήγησή μας στα προγνωστικά στοιχήματος, μιας και αρκετά πρωταθλήματα έχουν ήδη μπει σε κανονικούς ρυθμούς. Η τελική φάση του Μουντιάλ στο Κατάρ τον προσεχή Νοέμβριο έχει φέρει αλλαγές στα προγράμματα των πρωταθλημάτων, συνεπώς όλα έχουν μετακινηθεί από μία έως δύο εβδομάδες νωρίτερα.

Μεσημβρινές έως νωρίς το απόγευμα διεξάγονται τα παιχνίδια που επιλέξαμε από το κουπόνι ΟΠΑΠ και είμαστε έτοιμοι να δούμε χωρίς περαιτέρω καθυστέρηση. Πάμε να δούμε τι έχουμε:

Ξεκίνημα από την OBOS Ligaen, τη β’ κατηγορίας της Νορβηγίας. Ένα πρωτάθλημα που βρίσκεται πάντα σε φουλ εξέλιξη αυτή τη χρονική περίοδο και μπορούμε να έχουμε μια σαφή εικόνα των ομάδων. Το ματς που ξεχωρίσαμε για να μπει στην τριάδα μας είναι το Ράουφος-Σάντνες. Αντιμέτωπες, η 7η με την 3η ομάδα – σε ισοβαθμία – του πρωταθλήματος. Η γηπεδούχος Ράουφος έχει 2-1-1 στα 4 τελευταία ματς, ενώ η Σάντνες έχει το απόλυτο νικών σημειώνοντας μάλιστα 14 γκολ. 14β. εντός έδρας η Ράουφος, 18β. εκτός έδρας η Σάντνες που έχει ηττηθεί 1 από τις 4 φορές που έχει επισκεφθεί αυτή την έδρα. Θεωρούμε λοιπόν ότι έχει αξία η στήριξη στο… αουτσάιντερ που δίνονται οι φιλοξενούμενοι. Το Χ2 του 1.72 είναι η πρώτη επιλογή μας.

Συνεχίζουμε με Βέλγιο και το παιχνίδι Εουπεν-Κλαμπ Μπριζ. Εδώ τα πράγματα δεν είναι τόσο ξεκάθαρα, αφού το πρωτάθλημα Βελγίου ξεκίνησε μόλις την προηγούμενη εβδομάδα. Παρ’ όλα αυτά είδαμε την Μπριζ να επικρατεί στις καθυστερήσεις της Γκενκ με 3-2, την ώρα που η Εουπεν γνώριζε την ήττα με 3-1 στην έδρα της Σαρλερουά. Βίοι αντίθετοι για τις δύο ομάδες που έχουν σαφώς διαφορετικούς στόχους κάθε χρονιά. Λογικό φαβορί στο σετ αποδόσεων η Μπριζ, στο 1.44 το διπλό. Εμείς θα πάρουμε το 2+over 2.5 στην απόδοση του 1.88.

Κλείνουμε το σύντομο κυριακάτικο ταξίδι μας με Αυστρία. Η Μπουντεσλίγκα άνοιξε τη φετινή της αυλαία – και αυτή – την περασμένη εβδομάδα. Οριακή εντός έδρας νίκη για τη Ραπίντ Βιέννης, 1-0 τη Ριντ, κάνοντας συντήρηση δυνάμεων για τον επαναληπτικό με τη Λέχια Γκντανσκ. Πήρε τη νίκη και στην Πολωνία (1-2) εξασφαλίζοντας εισιτήριο για τον 3ο προκριματικό γύρο του Κόνφερενς Λιγκ. Ταξιδεύει στο Μπακού για να αντιμετωπίσει την Νέφτσι την προσεχή Πέμπτη. Προς το παρόν θα πρέπει να ξεπεράσει το εμπόδιο της Αούστρια Κλάγκενφουρτ, η οποία ηττήθηκε στην πρεμιέρα με 3-1 από τη Λίντσερ. Την περσινή σεζόν, σε αυτή την έδρα, η Ραπίντ είχε επικρατήσει 1-3 το Μάρτιο και ήρθε ισόπαλη 1-1 τον Οκτώβριο. Φαβορί και σήμερα, θα πάμε στο Αούστρια Κλάγκενφουρτ-Ραπίντ Βιέννης στο διπλό σε απόδοση 2.02.

Καλή επιτυχία σε ό,τι επιλέξετε!

@Photo credits: Unsplash

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα