Άγιαξ - Αϊντχόφεν 3-5: Διέλυσε τον Αίαντα και σήκωσε το Super Cup!

Newsroom
Άγιαξ - Αϊντχόφεν 3-5: Διέλυσε τον Αίαντα και σήκωσε το Super Cup!

bet365

Φεστιβάλ από γκολ στο Άμστερνταμ και στο Super Cup Ολλανδίας, με την Αϊντχόφεν του Φαν Νίστελροϊ να διαλύει 5-3 τον Άγιαξ και να κατακτά την πρώτη κούπα της σεζόν.

Πρώτο δείγμα θετικό για τον Ρουντ Φαν Νίστερλροϊ στον πάγκο της Αϊντχόφεν, η οποία επικράτησε 5-3 σε ένα συγκλονιστικό παιχνίδι στην «Johan Cruyff Arena» επί του Άγιαξ και κατέκτησε το Super Cup Ολλανδίας. Η αναμέτρηση φάνηκε από την αρχή πως θα... βρίθει από γκολ, με το πρώτο τελικά να έρχεται για χάρη του Άγιαξ που άνοιξε το σκορ στο 15΄με τον Μπέργκβαϊν.

Μέσα σε 15 λεπτά ωστόσο ο Τιλ έφερε τα πάνω κάτω για την Αϊντχόφεν, αφού με δυο γκολ σε 32΄και 45+2΄έκανε την ανατροπή και την έστειλε με το προβάδισμα στα αποδυτήρια. Στο 54΄ο Άντονι έφερε το ματς ξανά σε ισορροπία, η οποία ωστόσο δεν κράτησε για πολύ. Έντεκα λεπτά αργότερα ο Γκάκπο έκανε το 3-2 για τους φιλοξενούμενους, προτού ο Τιλ πάρει ξανά τη σκυτάλη για να ολοκληρώσει το χατ τρικ (69΄).

Τρία λεπτά αργότερα το γκολ του Κούντους έβαλε ξανά τον Άγιαξ στο παιχνίδι, όμως η αποβολή του Μπάσεϊ στο 78΄περιέπλεξε τα δεδομένα για τον Αίαντα. Τελικά η Αϊντχόβεν διαμόρφωσε το κερασάκι στην τούρτα με τον - μέχρι πρότινος wonderkid της Παρί Σεν Ζερμέν- Τσάβι Σιμόνς. Το τελικό 5-3 χάρισε το Super Cup στην PSV και στον Φαν Νίστελροϊ τον πρώτο τίτλο της προπονητικής του καριέρας, την ίδια ώρα που τα μαύρα σύννεφα σκέπασαν από νωρίς τον Άγιαξ και την «Johan Cruyff Arena» στην μετά - Τεν Χαγκ εποχή.

 

Τελευταία Νέα