Ταμείο με παράταση στην Τούμπα

Ταμείο με παράταση στην Τούμπα

Newsroom
Ταμείο με παράταση στην Τούμπα

bet365

Η KIngbet και οι συντάκτες της βρήκαν τον τρόπο να κερδίσετε απόψε στο στοίχημα.

Ώρα για τη διεξαγωγή των ρεβάνς στα πλαίσια του δεύτερου προκριματικού γύρου του Conference League. Η αλήθεια είναι πως οι αγώνες των ελληνικών ομάδων πριν από επτά βράδια μάς άφησαν μια γλυκόπικρη γεύση.

Αναμφίβολα, η μεγάλη απογοήτευση ήρθε από το γήπεδο της Λέφσκι Σόφιας, όπου οι γηπεδούχοι πήραν μια πέρα για πέρα δίκαιη νίκη με 2-0. Μάλιστα, θα μπορούσαμε κάλλιστα να πούμε ότι η λήξη του πρώτου ημιχρόνου τους βρήκε εν μέρει πικραμένους από τη στιγμή που έχασαν καλές ευκαιρίες για να διευρύνουν το προβάδισμά τους. Αντιθέτως, οι Θεσσαλονικείς πίκραναν τους φιλάθλους τους οι οποίοι περίμεναν πώς και πώς την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων για τη φετινή αγωνιστική περίοδο.

Μεγάλο «αγκάθι» της ομάδας του Ραζβάν Λουτσέσκου ήταν η αντιμετώπιση των ταχύτατων εξτρέμ που διαθέτουν στις τάξεις τους οι Βούλγαροι. Κάθε κατεβασιά τους «μύριζε» γκολ με τα ακραία μπακ του ΠΑΟΚ να μην μπορούν να ακολουθήσουν τον πολύ γρήγορο ρυθμό. Παράλληλα, και στο δημιουργικό κομμάτι οι ποδοσφαιριστές του «Δικεφάλου του Βορρά» πήραν χαμηλό βαθμό, καθώς δεν νοείται να χάνουν από νωρίς και να κάνουν θεωρητικά μια σοβαρή φάση σε όλο το ενενηντάλεπτο.

Πλέον, καλούνται να κάνουν μια μεγάλη ανατροπή, η οποία για να είμαστε ειλικρινείς με βάση την εικόνα της συνάντησης των δύο ομάδων στη Σόφια, δεν μοιάζει ιδιαίτερα πιθανή. Παρ’ όλα αυτά, η ποιότητα των παικτών του ΠΑΟΚ είναι αδιαμφισβήτητη, ενώ και η Τούμπα μπορεί να παίξει τον ρόλο της όπως έχει κάνει τόσες και τόσες φορές στο παρελθόν. Στα δικά μας μάτια πάντως το αποψινό παιχνίδι ΠΑΟΚ-Λέφσκι Σόφιας δεν πρόκειται να τελειώσει μετά από ενενήντα λεπτά. Μια νίκη των γηπεδούχων με δύο τέρματα διαφορά δεν θα προκαλούσε έκπληξη σε κανέναν με τους δύο μονομάχους να λύνουν τις διαφορές τους στον έξτρα χρόνο της παράτασης ή ακόμα και στα πέναλτι.

Αφήνουμε τη Θεσσαλονίκη και ανηφορίζουμε στην Ιρλανδία και συγκεκριμένα την πόλη του Σλίγκο. Η τοπική ομάδα δεν αποτελεί έναν από τους πιο συνεπείς εκπροσώπους του εγχώριου ποδοσφαίρου στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, αλλά για την ώρα πραγματοποιεί μια πολύ καλή πορεία. Απέκλεισε αρχικά την ουαλική Μπάλα Τάουν με εκτός έδρας νίκη και εντός έδρας ήττα (επικράτησε στα πέναλτι) και στην επόμενη φάση βρέθηκε στο διάβα της η Μάδεργουελ. Οι Σκωτσέζοι έχουν περισσότερα χιλιόμετρα σε εκτός των συνόρων υποχρεώσεις, αλλά αγωνιστικά δεν είχαν ρυθμό.

Αυτό εκμεταλλεύτηκαν οι Ρόβερς, οι οποίοι κέρδισαν με 1-0 εκτός έδρας και έκαναν ένα πολύ σημαντικό βήμα για μια σημαντική επιτυχία στην ευρωπαϊκή ιστορία τους. Πλέον, καλούνται να διαχειριστούν το υπέρ τους σκορ, αν και κόντρα στην Μπάλα Τάουν η αλήθεια είναι πως «καρδιοχτύπησαν» τους οπαδούς τους. Οι δηλώσεις των παικτών τους εντούτοις έδειξαν πως κατάλαβαν ότι δεν μπορεί να επαναληφθεί ανάλογη εικόνα με αυτή κόντρα στους Ουαλούς και η διπλή ευκαιρία που τους δίνει το εισιτήριο για την επόμενη φάση (1Χ) μοιάζει αρκετά πιθανή στο Σλίγκο Ρόβερς-Μάδεργουελ.

Τη σημερινή τριάδα επιλογών μας από τον δεύτερο γύρο του Conference League ολοκληρώνει μια αναμέτρηση με ξεκάθαρο φαβορί, το οποίο έχουμε αποφασίσει να κοντράρουμε. Μούρα - Σεντ Πάτρικς λοιπόν με τον φαβοριτισμό των Σλοβένων να μας φαίνεται ακατανόητος μετά την εικόνα των δύο ομάδων πριν από επτά βράδια. Οι Ιρλανδοί δεν κατάφεραν να επικρατήσουν, με το 1-1 να είναι το τελικό σκορ, αλλά τους γηπεδούχους να χάνουν σωρεία ευκαιριών για να κάνουν το πρώτο βήμα πρόκρισης. Οι φιλοξενούμενοι αντιθέτως επέλεξαν να αμυνθούν από το πρώτο λεπτό και να απειλήσουν μέσω αντεπιθέσεων και στατικών φάσεων.

Απόψε, οι δύο μονομάχοι ξεκινάνε ουσιαστικά από κοινή αφετηρία, με τη Μούρα πάντως να θεωρείται μεγάλο φαβορί για τη νίκη - εισιτήριο στον επόμενο γύρο. Η Σεντ Πάτρικς πάντως μοιάζει σε καλύτερο επίπεδο τη δεδομένη χρονική στιγμή, με το πρωτάθλημά της να οδεύει προς το τελευταίο κομμάτι του. Παρά την άποψη των στοιχηματικών εταιρειών, θα επιμείνουμε στο διπλό στο Μούρα-Σεντ Πάτρικς το οποίο βρίσκεται άνω του τετραπλασιασμού.

 

Τελευταία Νέα