Γερο-Γιοβάισα: Καθαρίζει ο Ολυμπιακός

γεροΓιοβάισα γεροΓιοβάισα
Γερο-Γιοβάισα: Καθαρίζει ο Ολυμπιακός

bet365

Ο Γερο-Γιοβάισα προτού ξεχυθεί στην παραλία για το μεσημεριανό του μπάνιο, προσφέρει τις εκτιμήσεις του στον κόσμο για τα ματς των προκριματικών με Ολυμπιακό και Άρη.

Καλησπέρα φίλοι μου!

Είναι από αυτές τις ώρες που σκέφτεσαι αν είναι τρελό να βγεις στην τόση ζέστη για να πας μέχρι την παραλία ή αν θέλεις να καθίσεις στο κλιματιστικό και να μη σ' ενδιαφέρει τι γίνεται έξω.

Όμως, επειδή το βράδυ χρειάζεται περισσότερο η... ψύξη στο σπίτι, ας ιδρώσουμε λίγο παραπάνω τώρα το μεσημέρι κι ας προσφέρει η θάλασσα τη δροσιά.

Να ξέρετε, δεν με εμποδίζουν καθόλου οι υψηλές θερμοκρασίες και συνεχίζω να σκέφτομαι με ψυχραιμία και σύνεση όσα θα σας πω κάθε φορά.

Και για σήμερα έχουμε και Ολυμπιακό και Άρη!

Οι «ερυθρόλευκοι» μετά το 1-1 με την Μακάμπι με το απίθανα τυχερό γκολ που πέτυχαν οι Ισραηλινοί, νομίζω ότι θα μπουν στο γήπεδο με το μαχαίρι στα δόντια. Δεν μπορεί να γίνει κι αλλιώς. Και η αλήθεια είναι ότι κάτι μου έκανε το 2,80 της νίκης των Πειραιωτών με μηδέν παθητικό!

Ο Άρης έχει πολύ πιο εύκολο έργο, αφού το 5-1 του πρώτου ματς με την Γκόμελ φυσικά επιτρέπει στους «κίτρινους» να σκεφτούν τον γ' προκριματικό γύρο του Europa Conference League από τώρα. Το μοναδικό που θα πρέπει να διασφαλίσουν είναι να περάσει το 90λεπτο ακίνδυνα και δίχως μεγάλα ρίσκα που ίσως να προκαλέσουν προβλήματα και για την πρόκριση, αλλά και για την σωματική ακεραιότητα των παικτών.

Αφού φάνηκε εύκολο το σκοράρισμα στο πρώτο παιχνίδι, η σκέψη πάει στο Over 2,5 τέρματα συνολικά στο ματς, δίχως να προκληθεί ιδιαίτερο άγχος στην ομάδα του Μπούργος...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα