Σουάρες: Οπαδοί της Νασιονάλ «έριξαν» το Twitter για να φέρουν πίσω τον Ουρουγουανό

Newsroom
Σουάρες: Οπαδοί της Νασιονάλ «έριξαν» το Twitter για να φέρουν πίσω τον Ουρουγουανό

bet365

Οπαδοί της Νασιονάλ θέλουν να δουν ξανά με τη φανέλα της ομάδας ένα δικό τους παιδί, τον Λουίς Σουάρες, και έχουν κατακλύσει τα social media!

Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τα μηνύματα των φίλων της Νασιονάλ πολλαπλασιάζονται από λεπτό σε λεπτό. Όλα έχουν ένα βασικό αίτημα. Να επιστρέψει στον σύλλογο ο άλλοτε αστέρας των Λίβερπουλ, Μπαρτσελόνα και Ατλέτικο Μαδρίτης, Λουίς Σουάρες.

Ο πολύπειρος διεθνής Ουρουγανός επιθετικός μαθήτευσε τέσσερα χρόνια στην ακαδημία της Νασιονάλ, με την οποία υπέγραψε και το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο.

«Περισσότεροι από 50 εκατομμύρια λογαριασμοί σε σύνολο 35 χωρών και με μέσο όρο 1.500 tweets την ώρα με hashtag #SuarezANAacional», ανέφερε ο σύλλογος στον επίσημο λογαριασμό του στο Twitter. Δεν υπάρχει βάση θαυμαστών στον κόσμο που να μπορεί να το κάνει αυτό!

Σε μια πρόσφατη συνέντευξη στο Ουρουγουανό Ovacion, ο Σουάρες εξήγησε ότι δεν καταλάβαινε γιατί η πρώην ομάδα του δεν είχε προσπαθήσει να τον πλησιάσει για να δούμε αν η συγκινητική προσπάθεια των οπαδών της θα πείσουν τους ιθύνοντες να το κάνουν!

 

Τελευταία Νέα