Conference League σημαίνει ταμείο

Newsroom
Conference League σημαίνει ταμείο

bet365

Η Kingbet προτείνει σημερινά σημεία για να βγάλετε λεφτά ενόψει διακοπών.

Λοιπόν, τώρα που τελειώσαμε με το Champions League, πάμε να ασχοληθούμε με την αληθινή διοργάνωση αυτής της εβδομάδας που δεν είναι άλλη από το Conference League. Ας ενωθούμε όλοι εμείς που μάθαμε Γεωγραφία μέσα από το κουπόνι του στοιχήματος και ας αφήσουμε τους εαυτούς μας ελεύθερους να ασχοληθούν με Εσθονία, Γιβραλτάρ και Νησιά Φερόε.

Αυτές οι χώρες μας προσελκύουν και αυτές είναι που θα συγκεντρώσουν το στοιχηματικό ενδιαφέρον μας σήμερα. Ετοιμαστείτε λοιπόν για ένα ταξίδι στο cult αλλά και τους συνθετικούς χλοοτάπητες, καθώς όσοι ψάχνετε γήπεδα - χαλιά και θερμαινόμενα καθίσματα, κάντε τη χάρη στον εαυτό σας και περάστε το αποψινό βράδυ με Conference League. Πέντε οι επιλογές μας σήμερα και ξεκινάμε ευθύς αμέσως.

Στη Γεωργία, η Ντίλα Γκόρι υποδέχεται την Κουόπιο από τη Φινλανδία. Στο πρώτο αντάμωμα των δύο ομάδων, οι Σκανδιναβοί απέδειξαν πως βρίσκονται ένα επίπεδο πάνω από τους αντιπάλους τους και έφθασαν «σβηστά» στο 2-0. Απόψε, οι γηπεδούχοι οφείλουν να βγουν από νωρίς μπροστά και να ψάξουν ένα γρήγορο γκολ που θα βάλει «φωτιά» στην αναμέτρηση. Κάτι τέτοιο σημαίνει όμως πως θα μείνουν κενά στα μετόπισεθν, τα οποία μπορούν να εκμεταλλευθούν οι φιλοξενούμενοι.Το εκατέρωθεν σκοράρισμα στo Ντίλα Γκόρι – Κουόπιο βρίσκεται στο 1.75 και μας αρέσει αρκετά.

Αφήνουμε τη Γεωργία και μεταφερόμαστε στην Εσθονία και συγκεκριμένα στη Ρίγα. Η τοπική ομάδα βρίσκεται μπροστά στη μεγαλύτερη στιγμή της σύντομης ευρωπαϊκής ιστορίας της, καθώς μετά από το διπλό στη Βόρεια Ιρλανδία την προηγούμενη εβδομάδα απέχει ενενήντα λεπτά από την πρόκριση στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Conference League. Απέναντί της βρίσκεται η Ντέρι, η οποία στο πρώτο ματς ήταν άκρως απογοητευτική, όπως ακριβώς και το τελευταίο δίμηνο στο εγχώριο πρωτάθλημα. Το εις βάρος της 2-0 από το πρώτο ματς την υποχρεώνει να ανοιχτεί από νωρίς ψάχνοντας δίχτυα, με το Over 2.5 στο Ρίγα – Ντέρι Σίτι να είναι στο εξαιρετικό 2.20.

Ένα από τα πιο αμφίρροπα παιχνίδια θα διεξαχθεί στην Ουαλία, όπου η Νιουτάουν θα φιλοξενήσει την Τορσάβν από τα Νησιά Φερόε. Πριν από επτά βράδια, οι αποψινοί γηπεδούχοι ηττήθηκαν με 1-0 πληρώνοντας την αδυναμία τους στην τελική προσπάθεια. Σήμερα, πρέπει να αλλάξουν... ρότα αν θέλουν να ελπίζουν, αλλά υπάρχει αμφιβολία ως προς το αν μπορούν. Η Τορσβάβν οδήγησε το παιχνίδι στα μέτρα της και αυτό αναμένεται να κάνει και στη ρεβάνς. Με το «μαξιλαράκι» του υπέρ της σκορ, θα προσεγγίσει το ματς αμυντικά και θα προσπαθήσει να «σβήσει» τις όποιες απειλές θα δημιουργηθούν. Αναμένεται ένταση, δυνατά μαρκαρίσματα και λίγα γκολ, με το Under 2.5 στο Νιουτάουν – Τορσάβν να βρίσκεται στο 1.80.

Άλλη μία ομάδα από την Πρέμιερ Ιρλανδίας που συμμετέχει στον πρώτο προκριματικό γύρο του Conference League είναι η Σλίγκο Ρόβερς. Οι «κόκκινοι» έκαναν το καθήκον τους στην Ουαλία και αποχώρησαν από το γήπεδο της Μπάλα Τάουν νικητές με 2-1. Η αλήθεια είναι πως το προβάδισμά τους δεν είναι τεράστιο, αλλά η εικόνα των δύο συνόλων τους επιτρέπει να αισθάνονται σίγουροι. Παράλληλα, με την κληρωτίδα να φέρνει τον νικητή του ζευγαριού απέναντι στη σκωτσέζικη Μάδεργουελ, η Σλίγκο «βλέπει» μακριά στα προκριματικά. Επειδή όμως υπάρχει αγώνας στο εγχώριο πρωτάθλημα το απόγευμα της Κυριακής, ο προπονητής της έχει ζητήσει από τους παίκτες του να «καθαρίσουν» την υπόθεση πρόκριση από το πρώτο μέρος για να γίνουν οι απαραίτητες αλλαγές στη συνέχεια. Ο άσος από ημίχρονο στο ελκυστικό 2.10 στο Σλίγκο Ρόβερς – Μπάλα Τάουν.

Κλείνοντας, θα ασχοληθούμε με την αναμέτρηση Χάμρουν Σπάρτανς - Αλασκέρτ. Πριν από μία εβδομάδα, οι Αρμένιοι επικράτησαν με 1-0, δίχως όμως να πείσουν με την εμφάνισή τους. Αν οι φιλοξενούμενοι ήταν στοιχειωδώς πιο προσεκτικοί στην τελική προσπάθεια, θα είχαν φύγει από το Ερεβάν με αποτέλεσμα. Ακόμα κι έτσι πάντως, οι Μαλτέζοι απέδειξαν ότι αν και στερούνται ευρωπαϊκής εμπειρίας, θα διεκδικήσουν όσες πιθανότητες τους αναλογούν για να βρεθούν στον δρόμο της Βελέζ Μόσταρ στον δεύτερο προκριματικό. Το ενδεχόμενο να κερδίσουν την απογοητευτική Αλασκέρτ βρίσκεται στο 2.40 και δεν μοιάζει απίθανο.

 

Τελευταία Νέα