Δουβίκας: Σκόρερ στο πρώτο του ματς στη νέα σεζόν με την Ουτρέχτη

Newsroom
Δουβίκας: Σκόρερ στο πρώτο του ματς στη νέα σεζόν με την Ουτρέχτη

bet365

Ο Τάσος Δουβίκας άνοιξε ανεπίσημα τον λογαριασμό του στη δεύτερή σεζόν με την Ουτρέχτη, μπαίνοντας με τη μπάλα... στα δίχτυα στο φιλικό κόντρα στη Μπριζ.

Νέα σεζόν, ανάλογα θετικό ξεκίνημα για τον Τάσο Δουβίκα με την Ουτρέχτη. Στην πρώτη του σεζόν άρχισε με γκολ από το ντεμπούτο του, φέτος ο λογαριασμός άνοιξε από το πρώτο φιλικό προετοιμασίας, με τον Έλληνα στράικερ να βρίσκει δίχτυα στο φιλικό κόντρα στην Κλαμπ Μπριζ.

Ο ολλανδικός σύλλογος ηττήθηκε με 4-2 από τους Βέλγους, σε ματς που ξεκίνησε βασικός κάτω από τα γκολπόστ κι ο έτερος Έλληνας εκπρόσωπός, Βασίλης Μπάρκας, αλλά ο πρώην φορ του Βόλου έκανε αισθητή την παρουσία του, σκοράροντας για τη μείωση του σκορ σε 2-1 στο 28ο λεπτό της αναμέτρησης. Μάλιστα, το έκανε με έξοχο τρόπο, αφού έκλεψε τη μπάλα από τον ανυποψίαστο στόπερ, πέρασε και τον τερματοφύλακα και σχεδόν μπήκε με τη μπάλα στα δίχτυα.

Δείτε το γκολ του Δουβίκα στο παρακάτω βίντεο (από το 37:37):

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα