Αρχίζει το Euro Γυναικών: Ολα τα προγνωστικά

Newsroom
Αρχίζει το Euro Γυναικών: Ολα τα προγνωστικά
Τέσσερις όμιλοι των τεσσάρων ομάδων θα κοντραριστούν για το στέμμα της καλύτερης ομάδας της Ευρώπης στα γήπεδα της Αγγλίας από τις 6 έως τις 31 Ιουλίου. Το Euro 2022 είναι το μεγαλύτερο ποδοσφαιρικό γεγονός του καλοκαιριου.

To Εuro 2022 Γυναικών θα διεξαχθεί στην Αγγλία ξεκινώντας από τις 6 Ιουλίου και θα ολοκληρωθεί στον τελικό του «Γουέμπλεϊ» στις 31 Ιουλίου.

Πριν καν την πρεμιέρα της διοργανώτριας απέναντι στην Αυστρία, όπου έκαναν… φτερά τα 71.300 εισιτήρια που διατέθηκαν για το ματς στο «Όλντ Τράφορντ», η διοργάνωση επιβεβαιώνει τη ραγδαία ανάπτυξη του ποδοσφαίρου γυναικών τα τελευταία χρόνια.

Ήδη η UEFA έχει ανακοινώσει πως ο συνολικός αριθμός εισιτηρίων στο τουρνουά θα ξεπεράσει τα 700.000 και περίπου τα μισά ήδη έχουν… εξαφανιστεί. Στην προηγούμενη διοργάνωση στην Ολλανδία είχαν «κοπεί» μόλις 240.000.

Τα παιχνίδια θα διεξαχθούν σε οκτώ πόλεις και τα έσοδα μόνο από τους οπαδούς των χωρών που θα ταξιδέψουν για να δουν την ομάδα τους υπολογίζεται πως θα ξεπεράσουν τα 60 εκατ. ευρώ.

Από τη διοργάνωση αποκλείστηκε η Ρωσία, ύστερα από απόφαση της UEFA για την εισβολή στην Ουκρανία, με τους Πορτογάλους να παίρνουν τη θέση της. Αυτό θα είναι επίσης το πρώτο Euro Γυναικών που θα διεξαχθεί με VAR.

Όσον αφορά το format, οι δεκαέξι ομάδες που συμμετέχουν χωρίζονται σε τέσσερις ομίλους, όπου προκρίνονται οι δύο πρώτες στα προημιτελικά και στη συνέχεια το τουρνουά συνεχίζεται με παιχνίδια νοκ-άουτ.

Με εκατοντάδες αγορές στη Novibet, ειδικά και μακροχρόνια στοιχήματα η μεγάλη διοργάνωση γίνεται ακόμη πιο συναρπαστική!

Τώρα αρχίζει το ματς στo Euro 2022 Γυναικών!

Διαβάστε όλη την ανάλυση και τα προγνωστικά εδώ.

 

Τελευταία Νέα