Λέφσκι Σόφιας: Φιλική πεντάρα στην πρόβα τζενεράλε (vids)

Λέφσκι Σόφιας: Φιλική πεντάρα στην πρόβα τζενεράλε (vids)

Newsroom
Λέφσκι Σόφιας: Φιλική πεντάρα στην πρόβα τζενεράλε (vids)

bet365

Η Λέφσκι Σόφιας επικράτησε της Έταρ, της δεύτερης κατηγορίας της Βουλγαρίας, με 5-0 στο τελευταίο της φιλικό παιχνίδι πριν τη σέντρα του πρωταθλήματος της.

Το τελευταίο της φιλικό παιχνίδι έδωσε η προσεχής αντίπαλος του ΠΑΟΚ στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Conference League, Λέφσκι Σόφιας, η οποία επικράτησε με 5-0 της Έταρ, της δεύτερης κατηγορίας της Βουλγαρίας, στο «Γκεόργκι Ασπαρούχοβ».

Μετά από ένα ημίχρονο χωρίς σκορ η αντίπαλος των Θεσσαλονικιών έκανε... περίπατο στο δεύτερο μέρος, με τους Ουέλτον (58′), Ρονάλτο (64′, 71′) και Μπάρι (82′, 90’+3′) να βρίσκουν τον δρόμο προς τα δίχτυα. H ομάδα του Στάνιμιρ Στοΐλοφ θα ξεκινήσει της επίσημες υποχρεώσεις την το ερχόμενο Σάββατο (9/7, 21:00) με την αναμέτρηση με την ΤΣΣΚΑ 1948 στο στάδιο «Βασίλ Λέφσκι» για την πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Λέφσκι Σόφιας: Μιχαίλοφ (46′ Αντρέεφ), Μπλάζεβιτς (46′ Τσουνάμι), Κάαπ (46′ Σούντμπεργκ), Κόρντομπα, Γκάλτσεφ (46′ Ουέλτον), Κράεφ (66′ Άλντερ), Κράτσεφ, Στεφάνοφ, Πέτκοφ (46′ Ρονάλντο), Μίτκοφ (77′ Στογιάνοφ), Μπάρι.

Τα γκολ της Λέφσκι Σόφιας:

 

Τελευταία Νέα