Πρόεδρος Λέφσκι: «Ο ΠΑΟΚ είναι η αγαπημένη μου ομάδα στην Ελλάδα»!

Πρόεδρος Λέφσκι: «Ο ΠΑΟΚ είναι η αγαπημένη μου ομάδα στην Ελλάδα»!

Πρόεδρος Λέφσκι: «Ο ΠΑΟΚ είναι η αγαπημένη μου ομάδα στην Ελλάδα»!

bet365

Ο ιδιοκτήτης της Λέφσκι Σόφιας και μια από τις μεγάλες μορφές του βουλγαρικού ποδοσφαίρου τη δεκαετία του ’90, ο Νάσκο Σιράκοφ, μίλησε για τα παιχνίδια κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Ο πρόεδρος της Λέφσκι Σόφιας δηλώνει οπαδός του ΠΑΟΚ! Όχι, απλά για να το πει, αλλά ο Νάσκο Σιράκοφ το λέει και εννοεί, δείχνοντας να γνωρίζει καλά την πορεία του «Δικεφάλου» την οποία, όπως είπε, «παρακολουθώ από πολύ κοντά».

Ο Σιράκοφ στα νιάτα του υπήρξε ένας από τους μεγαλύτερους επιθετικούς του βουλγαρικού ποδοσφαίρου. Με τη φανέλα της Λέφσκι Σόφιας σημείωσε 136 γκολ, αγωνίστηκε στην Ισπανία με Σαραγόσα και Εσπανιόλ, ενώ με την εθνική ομάδα της χώρας του σκόραρε 24 φορές σε 78 συμμετοχές.

Ο 60χρονος, πια, πρώην ποδοσφαιριστής έχει αναλάβει εδώ και δύο χρόνια την ιδιοκτησία της ομάδας της Σόφιας, χάρη στην προτροπή του κόσμου, ουσιαστικά, οι φίλαθλοι ήταν αυτοί που τον επέβαλαν ως μεγαλομέτοχο και ιδιοκτήτη.

«O ΠΑΟΚ είναι η αγαπημένη μου ομάδα στην Ελλάδα. Είμαι χαρούμενος που θα παίξουμε εναντίον του, αν και κατά τι γνώμη μου ήταν ο πιο δύσκολος αντίπαλος που θα μπορούσε να τύχει στη Λέφσκι, σε αυτή τη φάση της διοργάνωσης. Δεν θα είναι καθόλου εύκολο», υποστήριξε ο ιδιοκτήτης της Λέφσκι μιλώντας το Σάββατο (18/6) στο κρατικό ραδιόφωνο.

«Παρακολουθώ τα παιχνίδια του ΠΑΟΚ, όπως παρακολουθώ και την εξέλιξη της ομάδας εδώ και καιρό. Τα τελευταία 5-6 χρόνια ο σύλλογος διεκδικεί και κατακτά τίτλους στην Ελλάδα, πολλές σημαντικές αναμετρήσεις στην Ευρώπης και μια αξέχαστη πορεία», συμπλήρωσε. Ο Σιράκοφ έχοντας μια καριέρα σχεδόν 30 ετών στα γήπεδο γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα ότι τα παιχνίδια και οι προκρίσεις κρίνονται πάνω στο χορτάρι.

«Σίγουρα δεν θα είναι εύκολα τα παιχνίδια ούτε για τον ΠΑΟΚ. Σεβόμαστε κάθε αντίπαλο, αλλά σεβόμαστε και τον εαυτό μας. Θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να προχωρήσουμε στην Ευρώπη. Το αν θα τα καταφέρουμε και θα μπορέσουμε να αποκλείσουμε τον ΠΑΟΚ από τη διοργάνωση, θα το ξέρουμε μετά τη ρεβάνς που θα γίνει στη Θεσσαλονίκη. Ο προπονητής μας είπε ότι θα ήταν ποδοσφαιρικό θαύμα αν αποκλείσουμε τον ΠΑΟΚ, αλλά στο ποδόσφαιρο γίνονται συχνά θαύματα», σχολίασε και στη συνέχεια στάθηκε στην προσπάθεια που έγινε και προφανώς συνεχίζεται προκειμένου το πρώτο παιχνίδι να γίνει στο εθνικό στάδιο της Σόφιας και όχι στη φυσική έδρα της Λέφσκι, το «Γκεόργκι Ασπαρούχοφ», στο οποίο έχουν αρχίσει εργασίες προκειμένου να είναι έτοιμο στις 21 Ιουλίου για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ.

«Κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να παίξουμε στο «Βάσιλ Λέφσκι». Αυτό το κάνουμε για να μπορέσουν όσο το δυνατόν περισσότεροι οπαδοί μας να παρακολουθήσουν αυτόν τον μεγάλο αγώνα», σχολίασε ο Σιράκοφ.

@Photo credits: facebook.com/levskiofficial
 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα