Σκανδιναβική Δευτέρα από την Kingbet

Newsroom
Σκανδιναβική Δευτέρα από την Kingbet

bet365

Από Β’ Νορβηγίας και Α’ Σουηδίας τα σημεία μας σήμερα από το στοιχηματικό κουπόνι. Η πρωτοπόρος και αήττητη Μπραν παίζει εκτός έδρας με την Γκρόρουντ. Από δύο επιτυχίες έρχεται η Βάρναμο, η οποία αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Κάλμαρ.

Ολοκληρώνεται σήμερα η 11η αγωνιστική στη Β’ Νορβηγίας με τη διεξαγωγή πέντε αγώνων.

Τα τρία χτεσινά παιχνίδια έληξαν με «0-1 γκολ». Η πρωτοπόρος και αήττητη Μπραν αγωνίζεται εκτός έδρας με τη 14η Γκρόρουντ (19:00). Η Μπραν έχει 8 νίκες και 2 ισοπαλίες, με 32-7 γκολ.

Η Γκρόρουντ είναι η μοναδική ομάδα χωρίς «τρίποντο» στο πρωτάθλημα: 6 ισοπαλίες και 4 ήττες. Εχει σημειώσει 14 γκολ και έχει δεχτεί 20 (10 ματς). Είναι η πρώτη συνάντηση των δύο ομάδων. Επιλέγουμε στο Γκρόρουντ-Μπραν το διπλό για την πρωτοπόρο Μπραν σε συνδυασμό με το Under 3,5 στο παιχνίδι, με απόδοση 2.47.

Στη 12η θέση της Β’ Νορβηγίας βρίσκεται η Ασάνε, με 2 νίκες, 3 ισοπαλίες και 5 ήττες. Εχασε στις 3 από τις 5 εντός έδρας αναμετρήσεις της. Ερχεται από δύο ήττες, 1-0 από την 9η Ράουφος και 2-1 από την 4η Ράνχαϊμ. Εχει σημειώσει 12 γκολ σε 10 ματς.

Υποδέχεται σήμερα (19:00) την 5η Σάντνες, η οποία έχει 6 επιτυχίες, 1 ισοπαλία και 3 ήττες. Σε 5 εκτός έδρας παιχνίδια η Σάντνες νίκησε στα τέσσερα. Αν και στην πρώτη πεντάδα, έχει σημειώσει λιγότερα γκολ από όσα έχει δεχτεί (14-15). Εμείς θα πάρουμε ωστόσο το διπλό στο Ασάνε-Σάντνες, με απόδοση 2.30.

Τέσσερις νίκες, τρεις ισοπαλίες και ισάριθμες ήττες για την Ελφσμποργκ σε δέκα παιχνίδια πρωταθλήματος στην Α’ Σουηδίας. Φιλοξενεί στις 20:00 τη Βάρμπεργκς, η οποία έχει μία νίκη λιγότερη και βρίσκεται τρεις βαθμούς κάτω από την αντίπαλό της. Στην πιο πρόσφατη μονομαχία τους, τον Νοέμβριο, ήρθαν 0-0 στο Ελφσμπορι. Στο αμέσως προηγούμενο παιχνίδι τους, σε φιλικό τον Ιούνιο του ’21, η Βάρμπεργκς επικράτησε 1-0. Στο 3.30 το Χ2 στο Ελφσμποργκ-Βάρμπεργκς.

Σε άλλο παιχνίδι της 11ης αγωνιστικής της Α’ Σουηδίας η 6η Κάλμαρ φιλοξενεί στις 20:00 τη 12η Βάρναμο. Η Κάλμαρ έχει 5 νίκες, 1 ισοπαλία και 4 ήττες. Εχει σημειώσει 13 γκολ και έχει δεχτεί 9.

Η Βάρναμο έχει 3 νίκες, 3 ισοπαλίες και 4 ήττες. Είναι αήττητη εδώ και τρεις αγωνιστικές και έρχεται από δύο επιτυχίες στο πρωτάθλημα: 4-1 εκτός έδρας την τελευταία στη βαθμολογία Χέλσινγκμποργκ και 1-0 εντός έδρας την 3η Χάμαρμπι. Η ισοπαλία είναι το σημείο μας από την αποψινή σύγκρουση Κάλμαρ-Βάρναμο με απόδοση 3.35.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα