Τέβες: Επίσημα ο νέος προπονητής της Ροζάριο Σεντράλ! (vid)

Κώστας Ζάλιαρης
Τέβες: Επίσημα ο νέος προπονητής της Ροζάριο Σεντράλ! (vid)

bet365

Ο Κάρλος Τέβες είναι κι επίσημα ο νέος προπονητής της Ροζάριο Σεντράλ, με την ομάδα να τον ανακοινώνει μετά και την παρουσία του στο γήπεδο στην ήττα (2-0) από την Βελέζ Σάρσφιλντ!

Ο Κάρλος Τέβες μπαίνει κατευθείαν στα βαθιά! Ελάχιστο καιρό μετά την ανακοίνωση της απόσυρσής του από την ενεργό δράση - αν και είχε σταματήσει να παίζει μπάλα εδώ και μήνες - ανακοινώθηκε ως ο νέος προπονητής της Ροζάριο Σεντράλ!

Πρόκειται, φυσικά, για την πρώτη δουλειά του Κάρλος Τέβες σε πάγκο ομάδας, δίχως κάποια ιδιαίτερη εμπειρία ή προϋπηρεσία, παρ' όλα αυτά, επέλεξε να τολμήσει το εγχείρημα με την πρόκληση που του παρουσιάστηκε και την ευκαιρία την οποία θεώρησε πως ήρθε στο δρόμο του.

Η Ροζάριο επισημοποίησε την έναρξη της συνεργασίας μαζί του, με τον «απάτσι» να έχει βρεθεί τα ξημερώματα και στο γήπεδο, στην ήττα (2-0) της νέας του ομάδας από την Βελέζ Σάρσφιλντ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα