Μπενφίκα: Απέκτησε Νέρες ως το 2027

Newsroom
Μπενφίκα: Απέκτησε Νέρες ως το 2027

bet365

Ο Νταβίντ Νέρες θα συνεχίσει την καριέρα του στην Μπενφίκα του Οδυσσέα Βλαχοδήμου, η οποία κατέβαλε το ποσό των 15 εκατ. ευρώ στη Σαχτάρ Ντόνετσκ και υπέγραψε τον Βραζιλιάνο επιθετικό ως το 2027.

Το πέρασμα του Νταβίντ Νέρες από την Ουκρανία και τη Σαχτάρ Ντόνετσκ αποδείχθηκε σύντομο. Ο πόλεμος στη χώρα μετά τη ρωσική εισβολή και το «πάγωμα» της ποδοσφαιρικής σεζόν δεν επέτρεψαν στον Βραζιλιάνο εξτρέμ να αγωνιστεί ούτε μία φορά με τον σύλλογο και «μοιραία» τον ώθησαν στην έξοδο. Κι αυτή που επωφελήθηκε και κέρδισε την υπογραφή του είναι η Μπενφίκα.

Οι Αετοί ανακοίνωσαν την απόκτησή του ως το 2027, έχοντας φτάσει σε συμφωνία με τον ουκρανικό σύλλογο για το ποσό των 15 εκατομμυρίων ευρώ, τρία εκατομμύρια ευρώ περισσότερα από όσα είχε δαπανήσει ο τελευταίος για τη μεταγραφή του από τον Άγιαξ τον περασμένο Γενάρη.

Ο Νέρες γίνεται έτσι συμπαίκτης του Οδυσσέα Βλαχοδήμου και συνολικά η τέταρτη θερινή μεταγραφή των Λουζιτανών μετά τους Μπαχ (Σλάβια Πράγας), Μούσα (Μποαβίστα) και Ρίστιτς (Μονπελιέ).

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

Τελευταία Νέα