ΠΣΑΠΠ: Η συνάντηση με τον πρόεδρο της ΕΠΟ

Newsroom
ΠΣΑΠΠ: Η συνάντηση με τον πρόεδρο της ΕΠΟ

bet365

Μετά από πρόσκληση του προέδρου της ΕΠΟ Τάκη Μπαλτάκου πραγματοποιήθηκε συνάντηση στα γραφεία της Ομοσπονδίας με τους εκπροσώπους του ΠΣΑΠΠ.

Έπειτα από πρόσκληση του προέδρου της ΕΠΟ, Τάκη Μπαλτάκου, πραγματοποιήθηκε συνάντηση στα γραφεία της ΕΠΟ μεταξύ του ΠΣΑΠΠ (ο Σύνδεσμος εκπροσωπήθηκε από τον πρόεδρο Γιώργο Μπαντή, την υπεύθυνη ανάπτυξης ποδοσφαίρου γυναικών Ελένη Κακαμπούκη, τον υπεύθυνο διεθνών σχέσεων Γιάννη Μπράχο και τον νομικό σύμβουλο Θανάση Μακρυνιώτη) και του προέδρου. Έγινε μία αρχική συζήτηση για πολλά θέματα που απασχολούν το ποδόσφαιρο, τους ποδοσφαιριστές και τις ποδοσφαιρίστριες και προγραμματίστηκαν νεότερες συναντήσεις για τη λεπτομερέστερη προσέγγιση των ζητημάτων και αντιμετώπισής τους, με δεδομένη πάντοτε τη βούληση του ΠΣΑΠΠ να προσφέρει κάθε δυνατή βοήθεια για το καλό του ποδοσφαίρου.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Τελευταία Νέα