Οικονόμου: «Μπορεί να προχωρήσει γρήγορα το έργο της Νέας Τούμπας»

Οικονόμου: «Μπορεί να προχωρήσει γρήγορα το έργο της Νέας Τούμπας»

Newsroom
Οικονόμου: «Μπορεί να προχωρήσει γρήγορα το έργο της Νέας Τούμπας»

bet365

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, αναφέρθηκε στο θέμα της κατασκευής του νέου γηπέδου του ΠΑΟΚ και της ανάπλασης στην ευρύτερη περιοχή της Τούμπας.

Στη σημερινή ενημέρωση ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, τοποθετήθηκε για το θέμα του νέου γηπέδου του ΠΑΟΚ, εκφράζοντας την αισιοδοξία του ότι τα έργα μπορούν να προχωρήσουν γρήγορα σε συνεννόηση με τη διοίκηση του «Δικεφάλου».

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε στην ενημέρωση ο κ. Οικονόμου:

«Θέλω να εκφράσω και από εδώ, από τη Θεσσαλονίκη, την ικανοποίηση της Κυβέρνησης για την πρόοδο που συντελείται σε ό,τι αφορά τις πρόδρομες διαδικασίες για τη δημιουργία του νέου γηπέδου του ΠΑΟΚ» Έχει ήδη εκδοθεί το Προεδρικό Διάταγμα για τη Νέα Τούμπα και έχουμε το κανονιστικό και ρυθμιστικό πλαίσιο προκειμένου ο ΠΑΟΚ να αποκτήσει, επιτέλους, ένα νέο υπερσύγχρονο γήπεδο, αλλά ταυτόχρονα να προχωρήσουμε και σε μία συνολική ανάπλαση της γύρω περιοχής. Υπάρχει πια η δυνατότητα -σε συνεννόηση με τη διοίκηση του ΠΑΟΚ- να ολοκληρωθούν οι αδειοδοτικές διαδικασίες και να προχωρήσουν γρήγορα τα έργα. Πρόκειται για ένα έργο με πολλαπλές αναπτυξιακές συνέπειες για την Θεσσαλονίκη και τη Βόρεια Ελλάδα».

@Photo credits: eurokinissi
 

Τελευταία Νέα